Fejlmeddelelse RET_RECORD_CORE_INVALID_CLIENT_CERT

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Der opstod fejl i forbindelse med dette element" eller "RET_RECORD_CORE_INVALID_CLIENT_CERT", under åbning af en bog i Adobe Digital Editions version 4.5.7.181275 eller 4.5.7.181695, skal du følge fremgangsmåden beskrevet i afsnittet Løsning.

Fejlen opstår, fordi et Adobe Digital Edition-certifikat er udløbet.

Hvis du har problemer med at aktivere Adobe Digital Editions på dine enheder, skal du se afsnittet Løsning.

Berørte Adobe Digital Editions-versioner

Windows: 4.5.7.181275

Mac: 4.5.7.181275

iOS: 4.5.7.181695

Android: 4.5.7.181695

Løsning

Opdater til en ny version af Adobe Digital Editions.

Følg nedenstående trin for at opdatere til en ny version.

Windows

1. Download opdateringen fra Adobe Digital Editions-webstedet https://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions/download.html

2. For at installere programmet skal du klikke på .exe-filen.

Mac

1. Download opdateringen fra Adobe Digital Editions-webstedet https://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions/download.html

2. For at installere programmet skal du klikke på .dmg-filen.

iOS

1. Afinstaller Adobe Digital Editions-appen fra enheden.

2. Installer den opdaterede version af Adobe Digital Editions fra App Store.

Android

1. Afinstaller Adobe Digital Editions-appen fra enheden.

2. Installer den opdaterede version af Adobe Digital Editions fra Google Play.

Efter installation

Når du har installeret opdateringerne på de respektive enheder, skal du bekræfte følgende:

Windows

Opdateret version: 4.5.7.182628

Mac

Opdateret version: 4.5.7.182628

iOS

Opdateret version: 4.5.7.182628

Android

Opdateret version:  4.5.7.182628