Hvordan installerer jeg Adobe Digital Editions 4.0 på Mac OS 10.6 eller nyere?

Løsning

1. Åbn http://www.adobe.com/products/digital-editions/download.html og vælg Hent Macintosh.

Siden med Digital Editions-filhentninger
  2. Vent på, at installationen fuldføres. Du kan overvåge statussen for filhentningen i download-vinduet afhængig af din foretrukne browser.

Procedure for Digital Editions-filhentninger
  3. Når filen er downloadet, skal du dobbeltklikke på ADE_4.0_Installer.dmg for at køre installationsfilerne. Safari-brugere finder filen i Download-mappen.

Sådan monteres diskbilledet.
  4. Når diskbilledet er monteret, skal du dobbeltklikke på Digital Editions 4.0-installationsprogrammet.

Billedvindue
  5. Når installationsprogrammet starter, skal du klikke på Fortsæt for at fortsætte med installationen.

Skærmbilledet Første installation
  6. Gennemlæs softwarelicensaftalen. Når du er klar til at gå videre, skal du klikke på Fortsæt.

Skærmbilledet Softwarelicens
  7. Klik på Acceptér for at acceptere softwarelicensaftalen.

Skærmbilledet Softwarelicensaftale
  8. Klik på Installer for at starte installationen.

Skærmbilledet Installationstype
  9. Indtast dit administratorbrugernavn og adgangskoden, når du bliver bedt om det.

Forespørgsel om administratoradgangskoden
  10. Vent mens installationen færdiggøres.

Installationsstatus
  11. Når installationen er udført, åbnes Adobe Digital Editions 4.0 automatisk.

Velkomstskærmbillede for Adobe Digital Editions

Du kan også åbne Adobe Digital Editions 4.0 fra din mappe med programmer.

Programmappen