Læs om, hvordan du kan downloade og installere Adobe Digital Editions på Windows 10, 8, 7 eller XP.

1. Gå ind på https://www.adobe.com/dk/solutions/ebook/digital-editions/download.html, og vælg Download Digital Edition 4.5.2 Windows (8,24 MB).

2. Vælg Gem fil for at gemme installationsprogrammet og starte installationen.

Dialogboks for download af fil

5. Læs licensaftalen, markér afkrydsningsfeltet, og klik på Næste.

Licensaftale

6. Markér dine ønskede valg, og klik på Næste for at installere softwaren.

Skærmbillede for tilpasning af installation
Skærmbillede med status for installation

8. Når installationen er gennemført, skal du klikke på Luk.

Skærmbillede for gennemført installation

9. Vælg Start > Alle programmer > Adobe Digital Editions for at starte programmet.

Skærmbilledet Startmenu