Hent softwaren

Du kan installere Adobe Digital Editions 4.0 på Mac OS X ved hjælp af nedenstående fremgangsmåde:

1. Klik på fanen Download. Der vises en downloadside for Adobe Digital Editions.

2. Klik på Download Digital Edition 4.0Macintosh (18,7 MB)

Filen ADE_4.0_Installer.dmg bliver downloadet til computeren.

Tekst til trin
  3. Dobbeltklik på filen ADE_4.0_Installer.dmg på din computer for at starte installationen.

4. Klik på Fortsæt for at starte installationen.

Klik på Fortsæt
  5. Vælg det destinationsdrev, hvor du ønsker at installere Adobe Digital Editions. Digital Editions kan kun installeres på det drev, hvor Mac OS er installeret. Når du har valgt destinationen, skal du klikke på Fortsæt.

Vælg destination
  6. Klik på Installer for at starte installationen.

Klik på Installer
  7. Mac OS X beder dig om at autorisere installationen. Indtast administratorbrugernavnet og -adgangskoden for at godkende installationen.

Angiv administratoroplysninger
  8. Klik på Luk, når installationen er fuldført.

Klik på Luk

Yderligere oplysninger

Hvis du har problemer med installationen, kan du prøve at se Kan ikke installere Adobe Digital Editions