Du kan installere Adobe Digital Editions 4.0 i Windows 7, Windows XP og Windows Vista ved hjælp af nedenstående fremgangsmåde:

1. Klik på fanen Download. Der vises en downloadside for Adobe Digital Editions.

2. Klik på Download Digital Edition 4.0Windows (7.2 MB).

Filen ADE_4.0_Installer.exe bliver downloadet til computeren.

3. Dobbeltklik på filen ADE_4.0_Installer.exe for at starte installationen.

4. Vælg indstillinger for de komponenter, du vil installere, og klik herefter på Næste.

Konfiguration af Digital Editions 4.0
  5. Bekræft installationsplaceringen, og klik derefter på Installer. Adobe Digital Editions installeres på computeren.

Bekræft installationsstedet
  6. Når installationen er færdig, skal du klikke på Luk for at starte Adobe Digital Editions.

Konfigurationen er færdig

Yderligere oplysninger

Hvis du har problemer med installationen, kan du prøve at se Kan ikke installere Adobe Digital Editions.