Du kan få flere oplysninger om, hvordan du viser e-bøger ved hjælp af Adobe Digital Editions-teknologien på en iOS- eller Android-enhed, på bloggen om enheder, der understøttes af Digital Editions, på http://blogs.adobe.com/digitalpublishing/supported-devices. Under kolonnen Program eller mobil/forbundet enhed kan du se efter den pågældende enhed (dvs. Android- eller iOS-program). De programmer, der er vist i den kolonne, giver dig mulighed for at vise e-bøger ved hjælp af Adobe Digital Editions-teknologien.

For yderligere oplysninger om programmet og vejledninger i, hvordan du synkroniserer og henter din e-bog til din enhed kan du besøge programproducentens website. Du kan finde et link til siden under kolonnen Producent.