Digital Publishing Solution (DPS 2015) er nu en del af Adobe Experience Manager Mobile.

Hvis du vil oprette artikler til Adobe Experience Manager Mobile, skal du bruge InDesign CS6 eller nyere.

Hvis du vil oprette artikler og folioer til Adobe Digital Publishing Suite (DPS), skal du bruge InDesign CC 2014, InDesign CC eller InDesign CS6. InDesign CC 2015 understøtter ikke DPS-folioarbejdsforløbet. Der findes oplysninger om, hvordan du installerer en ældre version af InDesign sammen med den seneste udgave af InDesign CC 2015, i hjælpeemnet om installation side om side.

InDesign CC 2015

• Understøtter AEM Mobile-arbejdsforløbet
  • Inkluderer følgende komponenter:
    • Eksport af artikler til AEM Mobile vha. dialogboksen Eksporter i InDesign
    • Overlejringspanel

InDesign CC 2014, InDesign CC, InDesign CS6

• Understøtter oprettelse af indhold til Digital Publishing Suite (DPS)
  • Inkluderer følgende komponenter:
    • Overlejringspanel (bruges til arbejdsforløb i både DPS og DPS 2015)
    • Folio Builder-panelet
    • DPS App Builder
    • Adobe Content Viewer til computere (forældet)
  • Understøtter oprettelse af indhold til AEM Mobile