Adobe SiteCatalyst Digital Publishing-rapportguiden beskriver rapportdataene og giver en vejledning i adgang til vigtige rapporter til digitale udgivelser.

Disse oplysninger er beregnet til digitale udgivere og forbrugermarkedsføringsteams, som kender Adobe SiteCatalyst. Dette er ikke tænkt som en erstatning for produktundervisning, og det er primært beregnet til at supplere generelle SiteCatalyst-ressourcer for at give vejledning i Digital Publishing-data. Bemærk, at du skal være Digital Publishing Suite Professional- eller Enterprise-kunde med et SiteCatalyst-abonnement.

SiteCatalyst-rapporter til Digital Publishing

Adobe Digital Publishing-løsningen er konfigureret på forhånd til at måle en kundes interaktion med - og brug af - digitalt indhold.

Dataindsamlingsprocessen fungerer som følger:

Digital Publishing Suite-fremviseren indeholder forberedte analyser, som sender data til Adobe-systemerne, når brugerne interagerer. Data sendt fra fremviseren er repræsenteret i rapporterne i SiteCatalyst. Datatransmissionen foregår periodisk, hvis en kunde ser den digitale udgivelse på en internetforbundet enhed. Hvis enheden er offline, indsamler Adobe analysedataene og sender dem samlet, når enheden opretter forbindelse til internettet igen.

Adobe-dataindsamlingsservere formaterer og organiserer data i samlinger, som kaldes rapportpakker. Digitale udgivere anvender SiteCatalyst til at få adgang til deres samlede data og generere rapporter, der hjælper dem med at analysere klientinteraktioner og relatere disse interaktioner til enhver anden onlineaktivitet, såsom køb eller abonnementer.

Du kan gøre brug af målingsdata fra Digital Publishing ved at gøre følgende:

1. Kontakt din organisations SiteCatalyst-administrator for at få de nødvendige rettigheder til at få adgang til data fra dine digitale publikationer. SiteCatalyst er en webapplikation, som giver adgang til Adobe-dataindsamlingsplatformen, hvor du kan generere rapporter for at analysere læseraktivitet, der er direkte relateret til dit digitale indhold. Du kan også oprette dashboards med nøglerapporter, som giver dig de vigtigste oplysninger lige ved fingerspidserne.
  2. Log ind på SiteCatalyst, og åbn den ønskede rapport. Se brugervejledningen til SiteCatalyst for yderligere oplysninger.
  3. Konfigurer rapporten efter behov for at vise præcis de data, du er interesseret i. Se brugervejledningen til SiteCatalyst for yderligere oplysninger.

Adgang til SiteCatalyst-rapporter

Når Adobe indsamler data fra dine digitale publikationer, kan du generere SiteCatalyst -rapporter for at se og analysere klientinteraktion.

1. Åbn en webbrowser, og naviger til my.omniture.com. Du kan også navigere til www.omniture.com og klikke på Client Login (Log på).

2. Indtast følgende oplysninger i de relevante felter, og klik derefter på Login.

Company (Virksomhed): Dit virksomhedsnavn, som det er defineret i Adobe Online Marketing Suite. Hvis du ikke er sikker på denne værdi, skal du kontakte din organisations SiteCatalyst-administrator.

Username (Brugernavn): Dit SiteCatalyst-brugernavn.

Password (Adgangskode): Din SiteCatalyst-adgangskode.

I rullemenuen skal du vælge Adobe Online Marketing Suite / SiteCatalyst 14.

3. Klik på SiteCatalyst på Online Marketing Suite-startsiden.

4. Vælg den korrekte rapportkategori i navigationen i venstre side.

5. På rullelisten skal du vælge den specifikke rapport, du ønsker at generere. Du kan finde en beskrivelse af de tilgængelige rapporter i Digital Publishing-løsningen under Digital Publishing-rapporten.