DPS Android-apps og Samsungs butik

Der er opstået et problem for kunder, der opretter DPS Android-apps til Samsungs butik.

På baggrind af udgivelsesprocessen, der er beskrevet på http://helpx.adobe.com/dk/digital-publishing-suite/kb/publishing-process-android-amazon-mobile.html, fungerer fremviseren sådan, at der kun vises detailfolioer, hvis der findes en butik, der er konfigureret, og som kender til produkterne.

Indtil vi har integration med Samsungs butik, skal kunderne angive folioerne som gratis for at kunne se dem.