Får du vist den korrekte artikel?

Denne artikel henviser til Digital Publishing Suite. Du kan finde AEM Mobile-artiklen her: Metoder til at tilbyde gratis indhold.

Flere versioner af samme folio, der er designet til forskellige enheder, kaldes gengivelser. Hvis du opretter flere foliogengivelser, gør fremviseren kun den gengivelse tilgængelig, der matcher enhedens dimensioner bedst.

Gengivelser er især nyttige af tre årsager:

• Når der skal oprettes iPhone-indhold, der ikke omformateres. Du kan f.eks. oprette en gengivelse på 480 x 320, der fungerer på iPhone 3/4-enheder, og en gengivelse på 1136 x 640, der fylder visningsområdet på iPhone 5 og senere enheder.
  • Når der kun skal oprettes en folio med webfremviser. Se Tilpasning af webfremviseren.
  • Til at oprette folioer til Android-enheder, som kræver mindre skalering og beskæring, eller som er rettet mod forskellige enhedsstørrelser.

Gengivelser er kun tilgængelige for apps, der består af flere folioer. Hvis du opretter en app, der består af én folio, understøttes foliogengivelser ikke. I stedet, Oprettelse af artikler med multigengivelse.

Brug af det samme folionavn til flere folioer binder dem sammen som et sæt af gengivelser. Mens Folionavn-værdierne for de forskellige gengivelser skal være ens, skal størrelsesværdierne være forskellige (undtagen for en Web Viewer Only-gengivelse). Hvis foliogengivelserne desuden tilhører en detail-app, anbefales du at bruge samme produkt-id til alle gengivelser (men forskellige produkt-id'er til forskellige sæt af gengivelser). For gengivelser i en abonnement-app skal værdierne for publikationsdatoen være identiske – vælg datoen fra kalender-widget.

Bemærk:

Hvis du opretter foliogengivelser til en abonnementsfremviser, skal du vælge den samme udgivelsesdato for hver gengivelse fra kalender-widget.

Oprettelse af flere foliogengivelser
Oprettelse af flere foliogengivelser med de samme indstillinger for folionavn og andre indstillinger for størrelse

Når fremviseren kontrollerer Distribution Service, tilbyder den kun den gengivelse, der passer bedst til mobilenheden.

Til iPad-enhederanbefaler vi at oprette en 1024 x 768-folio med artikler i PDF-billedformat. En anden mulighed er at oprette gengivelser. Hvis du overfører en foliogengivelse med størrelsesindstillingen 2048 x 1536 og en anden folio med indstillingen 1024 x 768, henter HD-iPad'en 2048 x 1536-folioen, mens SD-modellerne henter den mindre gengivelse. iPad-fremvisere henter kun folioer med størrelsesforholdet 4:3. iPhone-fremvisere downloader kun folioer med størrelsesforholdet 3:2 (eller 16:9 for 1136 x 640 gengivelser). Hvis du opretter en fremviser-app, der understøtter både iPad og iPhone, får du de bedste resultater ved at oprette flere gengivelser. Se Oprettelse af DPS-indhold til forskellige iPad-modeller og Oprettelse af indhold til iPhone.

Ved Android-fremvisere, se Konfiguration af gengivelser til integrerede Android-fremvisere.

Bemærk:

Du opnår de bedste resultater ved at bruge samme indstillinger for foliometadata for foliogengivelserne, herunder folionavn, publikationsnavn, folionummer og udgivelsesdato. Når gengivelserne udgives, skal du bruge samme produkt-id. Hvis du aktiverer Social deling, skal du sørge for at bruge det samme artikelnavn.