Hvis du angiver filternavne for hver folio i Folio Producer Organizer, vises filterindstillingerne på en rulleliste i fremviserbiblioteket.

Hvis du eksempelvis opretter forskellige udgaver af den samme folio til forskellige sprog, kan du lade kunderne vælge kun at få vist folioer på ét sprog og skjule folioerne på de øvrige sprog. Du kan også oprette filtre, der kun viser folioer for en bestemt periode, f.eks. "Udgaver fra 2011" og "Udgaver fra 2012".

Du kan kun oprette ét niveau af filtre. Kunderne kan dog vælge flere indstillinger på rullelisten. Kunderne kan f.eks. få vist de franske og tyske folioer og skjule de engelske og spanske.

Filtre understøttes kun på iPad.

Digital Publishing Suite Tips
I denne app vises kun folioerne Basics og Info.

1. Oprettelse af folioer ved hjælp af fremviserversion v22 eller nyere.

2. Markér folioen i Folio Producer Organizer, og angiv et filternavn i tekstfeltet til biblioteksfiltre.

Sørg for at bruge de samme filternavne til folioer, der tilhører den samme kategori. Hvis du for eksempel opretter filtre med navnene "Tysk" og "tysk" til forskellige folioer, bliver de vist som separate indstillinger i biblioteket.

3. Brug DPS App Builder til at oprette en fremviser. Test filtrene i biblioteket for at sikre, at de fungerer, som de skal.