Hvis du har en Enterprise-udgave af Digital Publishing Suite, kan du oprette iPad- og iPhone-apps, der kun er til intern distribution. En firmasigneret fremviser-app distribueres internt i virksomheden i stedet for at skulle hentes fra Apple Store.

Du skal have et abonnement på Apples iOS Developer Enterprise Program for at kunne oprette en firmasigneret fremviser-app. Et Apple Enterprise-abonnement fjerner grænsen på 100 enheder for udviklings-apps.

1. Log på Adobe iOS Dev Center ved hjælp af dit virksomheds-id, og opret et .p12-virksomhedscertifikat og mobileprovision-filer.

2. I Folio Producer-webklienten kan du udgive de folioer, der skal medtages i den interne app, ved hjælp af indstillingerne Free (gratis) og Public (offentlig).

3. Angiv detaljerne i panelerne Basic Details og Splash Screen i DPS App Builder.

4. I sektionen Certificates i DPS App Builder kan du angive dit .p12-certifikat til udvikling og distribution, din adgangskode, mobileprovision-filen og oplysninger om push-meddelelser. (For at aktivere push-meddelelser må mobilprovision-filen ikke have et jokertegn Bundle-id.)

Distributionsoplysningerne bruges ikke til din interne app, og de må ikke sendes til Apple Store.

5. Vælg indstillingen Enterprise Signed ID, og angiv Intended Application ID.

Intended Application ID er som regel i formatet "com.udgiver.udgivelse".

6. Opret din app, og hent filen til udviklingsfremviseren (.ipa).

7. Distribuer .ipa-filen via e-mail eller en server. Bed brugere om at installere appen.

Du kan finde flere oplysninger under Distribution af virksomhedens iOS-fremviserprogrammer med Digital Publishing (på engelsk).