Alle med InDesign CC eller nyere kan bruge Adobe Digital Publishing Suite (DPS) til at oprette og få vist indhold på mobilenheder. Du skal dog indhente en Adobe Experience Manager-licens for at kunne oprette mobilapps.

Med en licens er du berettiget til at lave apps med både Adobe Digital Publishing Suite (DPS) eller Adobe Experience Manager Mobile (tidligere kaldet Adobe Digital Publishing Solution).

Experience Manager Mobile gives i licens pr. app, og der opkræves et gebyr for adgang til udviklerværktøjer og support. Licensgebyrer opkræves som et helårsabonnement. App-gebyrer varierer i størrelse afhængigt af publikummets størrelse og hvad appen bruges til. Når app-gebyret er fastlagt, forbliver det uændret i kontraktperioden. App-gebyret giver dig ret til at producere den samme app på alle understøttede platforme, f.eks. iOS, Android og Windows.

DPS Single Edition

Pr. 1. maj 2015 er DPS Single Edition ikke længere tilgængelig. Det er ikke længere muligt at bruge en Creative Cloud-konto eller en engangsgebyrlicens til at oprette en app med en enkelt folio til iPad. Bemærk: Kunder med en fuld licens kan stadig oprette apps med en enkelt folio til iPad.

DPS Professional

DPS Professional er ikke længere tilgængelig for nye kunder. Den app-baserede licensmodel varierer i pris afhængigt af anvendelsesformålet og publikummets størrelse, og er derfor velegnet til en bred vifte af kunder og budgetter.

Alle kontrakter, der skal fornyes, gives i licens pr. app som beskrevet ovenfor, og der vil være adgang til samtlige understøttede funktioner.

Adobe har et særligt salgsteam, der hjælper professionelle kunder med at forny deres kontrakter. Du kan kontakte dem via e-mail på dpspro@adobe.com. De har oplysninger om din tidligere brug af apps, så du kan få oplyst den nøjagtige pris. Hvis du købte DPS Professional Edition gennem vores Adobe-onlineonlinebutik, skal du kontakte dpspro@adobe.com.

Klik her for at få flere oplysninger om Adobe Experience Manager Mobile: www.adobe.com/go/publishing_dk