Får du vist den korrekte artikel?

Du kan se systemkravene til AEM Mobile her: Systemkrav.

Bemærk følgende systemkrav til Adobe Digital Publishing Suite:

InDesign

DPS App Builder til iOS

• Mac OSX 10.7 eller nyere

DPS Dashboard og værtsbaserede tjenester

• Microsoft Windows XP eller nyere med Internet Explorer 7 eller nyere, Firefox 3.5 eller nyere eller Chrome
  • Mac OS X 10.6 eller nyere med Safari 5 eller nyere, Firefox 3.5 eller nyere eller Chrome
  • Adobe Flash Player 10.0.22.87 eller nyere

Adobe Content Viewer til iOS og iOS-fremvisere

• iOS-tablet eller telefon, som kører iOS 7 eller nyere

Adobe Content Viewer til Android og Android-fremvisere

• Android-tablet eller telefon, som kører OS 4.0.3 eller nyere

Adobe Content Viewer til Windows og Windows-fremvisere

• Windows-tablet eller -computer, som kører Windows 8.1 eller Windows 10

Adobe Content Viewer til desktop

• Mac OSX 10.7 eller nyere
  • AIR 2.x eller nyere

Adobe Content Viewer tilweb

• De understøttede browsere omfatter Internet Explorer 9 eller nyere, Safari, Firefox og Chrome.
  • Internet Explorer 8 understøttes delvist.

DPS Export for PowerPoint