Hvis du er Professional- eller Enterprise-kunde, kan du eksportere en folio som en .zip-fil, som du kan angive i DPS App Builder. Inden du kan eksportere en folio, skal du udgive den.

Hvis du bruger et Creative Cloud-abonnement eller en Single Edition-licens til at oprette en enkeltfolio-app, skal du ikke bruge eksportmetoden. Du skal i stedet vælge folioen i panelet Folio Builder og vælge Create app i panelmenuen. Fra december 2014 kan tjenesten Digital Publishing Suite, Single Edition ikke længere købes som produkt i butikken på Adobe.com. Efter den 1. maj 2015 er det ikke længere muligt at anvende DPS Single Edition til at oprette eller redigere apps.

1. Log på Adobe Digital Publishing Suite Dashboard med en abonnementskonto.

2. Klik på Folio Producer i instrumentbrættet. Udgiv folioen i Folio Producer Organizer. Se Udgivelse af folioer på Distribution Service.

3. Vælg den udgivne folio i Folio Producer Organizer, og klik på Eksporter.

4. Angiv navn og placering for .zip-filen, og klik derefter på Arkiver.

Du skal angive denne .zip-fil, når du bruger DPS App Builder til at oprette en fremviser-app til en enkelt folio. Se Oprettelse af en brugerdefineret fremviser-app til iPad