DPS tilbyder mange metoder at bruge HTML- og JavaScript-API'er på til at forbedre brugeroplevelsen. Når du opretter HTML-indhold til et tilpasset bibliotek, en tilpasset butik eller et berettigelsesbanner, kan du bruge API'erne Library og Store som reference.

Når du opretter HTML-indhold i en folio, såsom en HTML-artikel eller en overlejring til webindhold, kan du bruge Reading API som reference. Reading API indeholder visse funktioner, som er tilgængelige i API'erne Library og Store såvel som i API'erne til geolokalisering, kamera, kalender og enhedsregistrering.

HTML, som du angiver i DPS App Builder, kan referere til API'erne Library og Store. HTML-artikler eller overlejringer til webindhold i en folio kan referere til Reading API.

API'erne Library og Store Reading API
Tilpasset bibliotek *
Tilpasset butik *
Tilpassede pladser (webvisninger) *
Berettigelsesbanner *
Velkomstskærm *
Informationsskærm * *
Overlejring til webindhold   *
HTML-artikel   *

Følgende funktioner giver adgang til JavaScript-API'erne.

Tilpasset bibliotek

Du kan tilpasse den indbyggede implementering af fremviserbiblioteket med HTML, JavaScript og CSS, så den opfylder dine behov. Ved at oprette adgang til API'er kan du duplikere e-handelsfunktioner, som findes i standardbiblioteket, og tilpasse dem til dit projektdesign. Du kan finde oplysninger om at oprette tilpassede biblioteker og butikker på Tilpassede butiksfacader og biblioteker (på engelsk).

Tilpasset storefront
Tilpassede biblioteker har adgang til API'erne Library og Store.

Tilpassede pladser

Tilpassede pladser (også kaldet "tilpassede navigationsikoner") vises i den nederste navigationsbjælke. Når du trykker på dem, viser disse tilpassede pladser en webvisning, såsom en tilpasset butik eller en side med ofte stillede spørgsmål. Webvisnings-HTML'en kan inkludere referencer til API'erne Library og Store.

Brugerdefinerede navigationsikoner
Når du trykker på et af disse navigationsikoner, vises en webvisning. HTML-indhold i hver webvisning kan referere til API'erne Library og Store.

Berettigelsesbanner

Hvis din app inkluderer direkte berettigelse, kan du definere et HTML-banner til visning i toppen af biblioteksvisningen, som illustreret i følgende billeder. Du bruger banneret som en opfordring til handling for abonnenter på tryk om at få øjeblikkelig adgang til indholdet, give tilbud på abonnementer eller for at vise annoncer. Berettigelsesbanneret har fuld adgang til API'erne Library og Store. Du kan se detaljerne i Anvendelse af direkte berettigelse med DPS.

Velkomstskærm

Velkomstskærmen er en gennemsigtig webvisning, som viser HTML-indhold mellem velkomstskærmen og Library/Store. HTML-indholdet ses første gang, når kunden henter app'en efter installation eller opdatering. Velkomstskærmen har fuld adgang til API'erne Library og Store. Se Sådan kommer du i gang med en velkomstskærm i DPS Developer Center.

Eksempel på velkomstskærm
Eksempelvelkomstskærmen, som indsamler oplysninger fra API'erne Library og Store.

Informationsskærm

Du kan vise en informationsskærm, når kunderne ser oplysninger i din app. Du kan f.eks. tilskynde læsere til at oprette en konto, hente en supplerende app, få adgang til hjælpeindhold eller se andre tilpassede tilbud gennem en gennemsigtig webvisning. Informationsskærmen har fuld adgang til JavaScript-API'erne, enten API'erne Library og Store API eller Reading API, afhængigt af, hvor informationsskærmen startes fra.

Du kan enten starte informationsskærmen fra appniveau (såsom et tilpasset bibliotek eller berettigelsesbanner) eller fra folioniveau (HTML-artikel eller overlejring til webindhold). HTML-filerne, som bruges i informationsskærmen, befinder sig på en server uden for appen, ikke i selve appen. Brugere skal have internetforbindelse for at se informationsskærmen.

Du kan finde flere oplysninger i Nye API'er og funktioner i r30.

Kun HTML-artikler/overlejringer til webindhold

Du kan få adgang til JS-API'er inde fra en folio i stedet for i biblioteket ved at oprette en HTML-artikel eller en overlejring til webindhold. Du kan derefter skabe digitale indstik til at vise forskelligt indhold, afhængigt at, hvordan brugeren fik fat på artiklen, eller du kan udnytte Camera API, Geolocation API eller forskellige API'er til forbrugermarketing.

Overlejring til webindhold
HTML-delene i denne overlejring til webindhold foretager et kald til Reading API for at se, hvordan dette nummer blev anskaffet, og viser derefter det korrekte indhold.