Hvis din app indeholder detailfolioer, kan du bruge en række forskellige metoder til at levere gratis indhold til dine kunder.

Gratis folio

Udgiv en af dine udgaver som gratis og offentlig, så brugerne kan hente udgaven, selvom de ikke har et abonnement. Du kan angive en udgivelsesdato i fremtiden, så den gratis folio forbliver øverst på listen, eller du kan angive en udgivelsesdato i fortiden, så den står nederst på listen.

En ulempe ved denne fremgangsmåde er, at du risikere at forære forældet eller begrænset indhold, der ikke giver et retvisende billede af din app, bort.

Første folio gratis

Hvis du vælger indstillingen "Enable First Issue Entitlement" i værktøjet Account Administration, stiller du den senest udgivne detailfolio til rådighed for brugere, som henter app'en for første gang. Med denne metode forbedrer du oplevelsen for førstegangskunder. Du kan også angive indstillinger i DPS App Builder for at bestemme, om den berettigede folio skal overføres automatisk, når en bruger henter app'en første gang, og du kan angive, om den hentede folio skal åbnes automatisk.

Når du sender din app til Apple, anbefaler vi dig at have mindst to detailfolioer, så Apple kan teste køb i appen.

Du opnår de bedste resultater, hvis du fortæller kunderne, at du tilbyder en gratis folio. Det kan du gøre ved at oprette et biblioteksbanner eller HTML-indhold, der bruger en API til at bestemme, hvordan folioen blev hentet, og viser betinget indhold. Se First Folio Free and Digital Blow-ins (på engelsk).

Hvis du er Enterprise-kunde, kan du bede brugerne om at logge på, før de henter den gratis udgave. Se Aktivering af kampagnerettigheder med Digital Publishing Suite (på engelsk).

Bemærk:

Du opnår de bedste resultater ved enten at brugeabonnementerne First Folio Free eller iOS Free Trial (beskrives senere i denne artikel), men ikke begge.

Anvendelse af indstillinger for Enhedsfremviser i værktøjet Account Administration
Brug det nye Account Administration-værktøj til at tilbyde den første folio gratis eller til at aktivere gratis skærmversioner af artikler i detailfolioer.

Gratis skærmversion af artikel

Hvis du vælger "Enable Article Preview" i værktøjet Account Administration, får brugerne adgang til at hente og vise artikler, der er markeret som gratis i en detailfolio. Alle artikler, der er markeret med "Metered" (målt) indeholder knappen "Read Article", som vises i den købsrude, der vises, når brugerne navigere til den pågældende artikel. Antallet af målte artikler, som brugerne kan læse, bestemmes af den indstilling, du angiver for Paywall Threshold. Når brugerne får vist artikler, der er beskyttede, vises en betalingsvæg, der beder dem om at købe folioen eller abonnere. Denne indstilling er kun tilgængelig for iPad.

Brug værktøjet Account Administration til at aktivere skærmversioner af artikler. Brug Folio Producer Editor til at ændre indstillingerne for Article Access: Free, Metered eller Protected (gratis, målt eller beskyttet). Sørg for at folioens fremviserversion er v27 eller nyere. Hvis du opdaterer fremviserversionen for en ældre folio, skal du opdatere alle artiklerne i folioen, når du har ændret fremviserversionen.

Der er oplysninger om gratis skærmversioner af artikler og andre avancerede teknikker i Gratis skærmversion af artikel (på engelsk).

Der vises en betalingsvæg, når brugerne ser en beskyttet artikel
Der vises en betalingsvæg, når brugerne ser en beskyttet artikel.

Gratis prøveabonnement (iOS)

Apple iTunes Connect indeholder indstillinger til aktivering af et gratis prøveabonnement for din app til Newsstand-abonnementer. Når du angiver varigheden, kan du vælge en mulighed for et gratis prøveabonnement samt en kampagneindstilling.

Der er mere detaljerede oplysninger i artiklen Promovering af gratis indhold for at tiltrække nye læsere (på engelsk).