Før du begynder at oprette digitale udgivelser, skal du installere de krævede værktøjer, anskaffe og bruge det korrekte Adobe-id og lære de grundlæggende funktioner at kende.

Videoselvstudium

Videoselvstudium
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-prepare-to-successfully-design-and-publish-your-content-to-tablet-devices/">Forberedelse af vellykket design og udgivelse af indhold til tegnepladeenheder</a>
Colin Fleming