Digital Publishing Suite Dashboard indeholder de værktøjer, DPS-abonnenter skal bruge til at udgive folioer og oprette tilpassede fremviser-apps. Brug Folio Producer til at finpudse folioen og derefter udgive den. Brug DPS App Builder til at oprette en tilpasset fremviser-app til Apple App Store, Google Play Butik eller Windows Store.

DPS-abonnenter kan udgive folioer og oprette brugerdefinerede fremviser-apps. Hvis du ikke er DPS-abonnent, kan du oprette folioer og få dem vist i Adobe Content Viewer, men du kan ikke bygge en brugerdefineret app.

Videoselvstudium

Videoselvstudium
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-produce-content-to-prepare-to-publish-using-digital-publishing-suite/">Fremstilling af indhold, der skal klargøres til udgivelse (på engelsk)</a>
Colin Fleming