Hvis du bruger DPS App Builder til at aktivere social deling i din fremviser-app, giver DPS læserne mulighed for at se dine artikler i browsere ved hjælp af Adobe Content Viewer til internettet (kaldes også webfremviseren). Disse visninger tæller i dit gennemførselsantal på følgende måde: Når antallet af artikelvisninger i webfremvisningen når antallet af artikler (både beskyttede og ubeskyttede) i folioen, regnes det som én gennemførsel i din gennemførselspakke.

Forestil dig for eksempel, at du aktiverer webfremviseren i en app, der omfatter en folio med 50 artikler. Hvis én person læser alle 50 artikler i den pågældende folio i webfremviseren, regnes det som én gennemførsel. Hvis 50 forskellige personer læser en delt artikel, regnes det også som én gennemførsel. I dette eksempel regnes enhver kombination af artikelvisninger, der tilsammen giver 50 inden for den pågældende folio, som en gennemførsel. Dette eksempel er kun forklarende. Se afsnit 3.4 i DPS Vilkår for brug vedrørende specifikke vilkår og begrænsninger i forbindelse med brugen af DPS-funktioner til social deling og Webfremviser.

Se Definition af folio-downloadantal for yderligere oplysninger.