Får du vist den korrekte artikel?

Denne artikel henviser til Digital Publishing Suite. Du kan finde Experience Manager Mobile-artiklen under Aktiver social deling.

Når du opretter en brugerdefineret fremviser-app af flere udgaver til iPad eller iPhone, kan du aktivere social deling. Du eller dine kunder kan vælge en indstilling i fremviser-app'en for at dele artiklen via Facebook, Twitter, Pinterest, e-mail eller kopier og sæt ind. Den meddelelse, som du deler, indeholder et link til en artikel.

Alle, som klikker på artikellinket på en computer, kan se artikelindholdet i Adobe Content Viewer til internettet (kaldes også "webfremviseren") i en browser, hvis indstillingen "Content Viewer for Web" er aktiveret. Alle, som klikker på artikellinket på en iPad, kan se en Mobile Safari Web Viewer-version af artiklen (også kaldet "artikelfremviseren"). Alle, som klikker på artikellinket på en iPhone, kan åbne eller downloade appen og se artiklen, hvis du konfigurerer en gengivelse korrekt.

Hvis artiklen er i en detailfolio, vises en betalingsvæg i artiklen både i webfremviseren på en computer og i artikelfremviseren på en iPad. En betalingsvæg kan også dække over artikler, der er angivet som "Metered" (målte), hvis brugeren har nået sit maksimale antal målte artikelvisninger. Når det gælder version 29 og senere apps, vises en paywall ikke over artikler, der er markeret som gratis eller artikler i en folio, der er publiceret som gratis.

Se Integration af social deling i DPS-apps (på engelsk) for yderligere oplysninger om arbejdsforløbet ved social deling.

Oversigt over trin til aktivering af social deling i din app

Følg disse trin (i tilfældig rækkefølge) for at aktivere social deling i din app.

1. Du kan vælge "Aktiver deling" for at aktivere social deling, når du bygger din app i DPS App Builder.

Aktiver social deling i en app
    Aktiver social deling i en app

På iOS 7-enheder bestemmer aktivitetsarket, hvilke delingsmuligheder der er tilgængelige i menuen på din app. Marker indstillingen til aktivering af deling. For iOS 6-enheder gælder det, at menuen til social deling ikke længere er tilgængelig i apps, der er oprettet efter den 11. februar 2014, og det skyldes nye restriktioner, der knytter sig til Advertising Identifier-referencen i Facebook SDK. Indstillingerne i "specifikke iOS 6-indstillinger" er ikke længere relevante.

Bemærk: Apple viser i øjeblikket ikke Facebook og Twitter i delingsmenuen for ikke-Apple-apps i iOS 7, hvis læseren ikke har angivet legitimationsoplysninger for Facebook og Twitter i iOS-indstillingerne. Der vises en DPS-dialogboks, som beder brugeren om at angive brugerdata, for at hjælpe læseren med at aktivere deling på Facebook eller Twitter. Læseren kan fjerne dialogboksen eller vælge "Spørg mig senere" for at få vist dialogboksen igen næste gang, vedkommende vil dele noget.

2. Brug værktøjet Account Administration til at angive webadressen for iTunes-programmet for din app.

Denne webadresse gør det muligt for dem, der deles med, at klikke på et link på en enhed for at downloade eller åbne appen.

Account Administration til DPS
  3. Brug værktøjet Account Administration til at konfigurere din program-konto for webfremviseren. Marker Content Viewer for web, og angiv andre indstillinger. Der er flere oplysninger under Værktøjet Account Administration.

Indholdsvisning til nettet
    Tillad, at delte artikler vises i Content Viewer til internettet.

4. Når du opretter folioer, skal du angive dine gengivelser korrekt. Hvis din app understøtter både iPad og iPhone, skal du bruge samme værdi for Article Name i alle gengivelserne. Folioen på 1024 x 768 bruges til webfremviseren, medmindre du opretter en gengivelse kun til webfremviseren. En gengivelse, der kun skal vises i en webfremviser, kan have en hvilken som helst gyldig størrelse.

5. Brug Folio Producer Editor til at indikere, om artiklerne i din folio er Free (gratis), Metered (målt) eller Protected (beskyttet). Offentliggør eller opdater derefter folioen. Brugerne kan se gratis artikler i webfremviseren, også når de har nået betalingsvæggens grænse. Brugerne kan se målte artikler, indtil de når betalingsvæggens grænse for denne detailfolio, hvorefter der vises en betalingsvæg. Brugerne kan kun se beskyttede artikler, hvis de har rettigheder til folioen.

Disse indstillinger for artikeladgang har også indvirkning på gratis eksempelvisning af artikler, hvis dette er aktiveret i dit program.

Ændring af Article Access til Free, Metered eller Protected (gratis, målt eller beskyttet)
    Ændring af Article Access til Free, Metered eller Protected (gratis, målt eller beskyttet).

Kundearbejdsforløb ift. social deling

De bedste resultater opnås ved at gøre følgende under konfiguration af folioerne:

• Opret en 1024 x 768 folio ved brug af et hvilket som helst billedformat. PDF-artikler er nu overført til webfremviser-serveren ved at bruge PNG-format. Hvis du vil oprette en særlig folio, der kun skal bruges til webfremviseren, kan du oprette en folio i en hvilken som helst størrelse og vælge Web Viewer Only. Se Oprettelse af en gengivelse kun til webfremviser.

• Opret foliogengivelser til alle enhedsmodeller. Alle artikler, der kan deles fra en iPhone eller en iPad HD, knyttes til iPad SD-gengivelsen (1024x768) eller webfremvisergengivelsen i webfremviser, og linket til artiklen knyttes til den konkrete gengivelse på enheden.

• Hvis du opretter gengivelser, skal du bruge det samme artikelnavn for de pågældende artikler i hver gengivelse for at sikre, at de delte artikler tilknyttes korrekt i webfremviseren og på alle enheder. Kontroller også, at foliogengivelserne er konfigureret korrekt. Se Oprettelse af foliogengivelser.

Når dine kunder åbner en artikel i din fremviser-app på en iOS 7-enhed, kan de trykke på delingsikonet og vælge en hvilken som helst indstilling for aktiverede sociale medier: Facebook, Twitter, Pinterest, E-mail eller Kopier link. Menuen til social deling er ikke længere tilgængelig på iOS 6-enheder til apps oprettet efter den 7. februar 2014.

Bemærk:

Du kan linke til en bestemt side i webfremviseren ved at føje #page_n til slutningen af artiklens URL. Den første side af artiklen er 0, så #page_3 springer til side 4 i artiklen. Denne funktion understøttes ikke i den indlejrede webfremviser.

Valg af en indstilling for social deling i appen (iOS 7)
Valg af en indstilling for social deling i appen (iOS 7)

Afhængig af den valgte indstilling kan kunderne logge på, skrive en kommentar og angive andre oplysninger. Hvis de f.eks. vælger E-mail, angiver de modtagere og skriver en meddelelse.

Når en artikel er delt, indeholder linket et fuldt stinavn til artiklen. I detailfolioer vises der en betalingsvæg ved beskyttede artikler og målte artikler, hvis brugeren har nået grænsen.

Hvis artiklen ikke længere er tilgængelig i webfremviseren, vises der enten en fejlmeddelelse i webfremviseren, eller også vises den omdirigerings-URL, du angiver i værktøjet Account Administration.

Brugerne kan enten klikke på artikellinket i en computerbrowser eller trykke på linket på en iPad eller iPhone. Hvad der sker, når brugerne klikker eller trykker på artikellinket, afhænger af følgende faktorer:

Bemærk:

Hvis du vil redigere standardteksten i den delte meddelelse, skal du redigere XML-filen med tilpassede strenge, der er tilgængelige under de avancerede indstillinger på siden med appoplysninger i DPS App Builder. Generer XML-filen, åbn den, og søg efter "Jeg så dette i." Strengen %1$@ er variablen for artikelnavn og %2$@ er variablen for folionavn. Husk at redigere sprogkoden (så som <en>), ikke <key>-koden. Der er flere oplysninger under Oprettelse af DPS-apps til iPad og iPhone.

Når der deles fra en 2048 x 1536-folio (HD)

Hvis kunden har delt en gratis eller målt artikel fra en folio på 2048 x 1536, er artikellinket kun tilgængeligt i webfremviseren, hvis du har konfigureret en gengivelse på 1024 x 768 eller en webfremvisergengivelse, og artikelnavnene skal være ens.

Når der deles fra en 1024 x 768-folio (SD)

Hvis kunden har delt en gratis eller målt artikel fra en folio på 1024 x 768, kan alle, der klikker på linket i en webfremviser, se artiklen. Hvis SD-folioen på 1024 x 768 til iPad ikke skal vises i webfremviseren, kan du oprette en gengivelse kun til webfremviseren.

Når der deles fra en iPhone

Hvis kunden har delt en gratis eller målt artikel fra en iPhone, er linket til artiklen kun tilgængeligt i webfremviseren, hvis du konfigurerer en gengivelse på 1024 x 768 eller en Web Viewer Only-gengivelse med det samme artikelnavn.

Når brugere klikker på artikellinks på en iPad

Når brugeren klikker på delte links på en iPad, vises en version af artiklen i iPad'ens artikelfremviser. (En betalingsvæg vises, hvis artiklen er beskyttet). Brugerne kan rulle ned og interagere med understøttede overlejringer for at se eksempelvisning af den delte artikel. Overlejringer, der ikke understøttes, er dækket med et pladsholderikon. Bannere øverst og nederst på artiklen indeholder links til download af appen eller til at åbne den, hvis den allerede er installeret. Sørg for, at du angiver iTunes-applikationens URL-adresse i kontoadministrationsværktøjet, så dem, der deles med, kan åbne og hente din app.

En artikel bliver vist i iPad'ens artikelfremviser
En artikel bliver vist i iPad'ens artikelfremviser

Når brugere klikker på artikellinks på en iPhone

Når brugere klikker på links til social deling på en iPhone, vises en landingsside med knappen "Open Article in the App".

• Hvis din app ikke er overført til brugerens enhed, vises app'en i App Store, hvis URL-adressen til iTunes er angivet i værktøjet Account Administration. Hvis URL-adressen til iTunes ikke er angivet, anvendes URL-adressen til Paywall-knappen. Hvis hverken iTunes-URL-adressen eller Paywall Button-URL-adressen er angivet, vises en meddelelse om, at artiklen ikke er tilgængelig. Når app'en er hentet, åbnes den på normal vis. Kunderne kan derefter købe og hente folioen med den delte artikel.
  • Hvis din app allerede er overført til brugerens enhed, og brugeren trykker på "Open Article in the App" på landingssiden, bliver brugeren spurgt, om vedkommende vil købe eller hente folioen. Når folioen er hentet, hentes den linkede artikel først, og så vises den, når brugeren trykker på Vis.
  • Hvis både app'en og folioen er hentet, vises artiklen, når der trykkes på "Open Article in the App".

Når brugeren har nået artikelgrænsen i webfremviseren

Der vises en betalingsvægside med en Få mere at vide-knap. Brug værktøjet Account Administration til at ændre disse indstillinger.

Når app'ens artikelgrænse er nået i Webfremviser

Den URL til nået indfrielsesgrænse, som er angivet i værktøjet Account Administration, vises.

Når en folio udgives som Free (gratis)

Hvis en folio udgives som gratis i en app, der er version 29 eller senere, kan alle artikler i den gratis folio ses i webfremviseren, også selvom artiklerne er indstillet til beskyttet eller målt.

Understøttede webfremviserfunktioner

De understøttede webfremvisningsbrowsere omfatter Explorer 10, Safari, Firefox og Chrome. Internet Explorer 8 og 9 understøttes delvist. IE 8 håndterer ikke HTML-artikler, videoer og andre overlejringer korrekt. IE 9 håndterer ikke visse komplicerede designs, såsom overlappende overlejringer, korrekt. Mobile browsere kan ikke vise versionen af webfremviseren for artiklerne.

Kunder, der deler artiklen, skal have iOS5 eller nyere på deres iPads, for at deling af artikler kan fungere.

Ikke alle overlejringer understøttes i øjeblikket i webfremviseren. Panoramaer understøttes ikke endnu, og visse overlejringer til webindhold kan fungere på en uventet måde. Når du arbejder med video, skal du bruge M4V eller MP4 med h.264-kodning, ikke MOV. Ved lydfiler skal enten MP3-filer eller lydfiler med AAC/MP4-koder anvendes. De bedste resultater opnås ved at bruge DPS App Builder til at oprette en udviklings-app og teste gratis eller målte artikler i webfremviseren.

Du kan oprette en foliogengivelse kun til webfremviseren, der har andet indhold end det, der vises i dine mobile apps. Desuden kan du integrere webfremviseren på dit websted for at give en oplevelse af dit brand. Der er flere oplysninger under Tilpasning af webfremviseren.

Understøttede artikelfremviserfunktioner

Understøttede overlejringer for Mobile Safari Web Viewer ("artikelfremviser") inkluderer hyperlinks og knapper, slideshows, videoer, rulbare rammer og weboverlejringer. Indlejrede overlejringer og HTML-artikler understøttes også.

I øjeblikket understøttes panorerings- og zoombilleder, billedsekvenser, lyd og panoramaer ikke. Der vises et pladsholderbillede over overlejringer, der ikke understøttes for at forhindre brugerne i at forsøge at interagere med dette indhold. Side-til-side swiping og vandret swiping understøttes ikke.

DPS har to artikelvisninger, som du kan vælge mellem. Du kan finde yderligere oplysninger om forskellene mellem de to visninger på Konfigurere den alternative gratis skærmversion af artikler (på engelsk).

AirDrop-deling på iOS 7-enheder

Når en læser deler en artikel via AirDrop (iOS 7), får modtageren vist en dialogboks, hvor delingen skal accepteres eller afvises. Hvis modtageren accepterer, åbnes den delte artikel i webartikelfremviseren i Safari (iPad). Ved modtagelse af delt indhold på en iPhone vises en weblandingsside med adgang til iTunes eller en meddelelse til læseren.