Får du vist den korrekte artikel?

Denne artikel henviser til Digital Publishing Suite. Du kan finde AEM Mobile-artiklen her: Ændring af nummeret på appversionen.

Når du indsender en appopdatering til en butik, skal opdateringens versionsnummer være højere end den eksisterende apps versionsnummer. I Web DPS App Builder (for øjeblikket kun til Android), kan du overskrive autonummereringen og angive et versionsnummer. Efter du har gjort det en gang, kan du deaktivere tilsidesættelsen, så Web DPS App Builder selv øger versionsnummeret, hver gang du bygger eller redigerer appen.

1. Åbn DPS App Builder-programmet, og noter den eksisterende apps versionsnummer.

Versionsnummeret er det nummer, der går forud for det sidste punktum ( . ). Hvis app-versionen f.eks. er 3.4.0.17.23948, så er det nuværende versionsnummer 17. Du skal gerne angive 18 eller højere i det næste trin.

DPS App Builder

Bemærk:

Hvis du brugte Woodwing eller en tredjepartsløsning til at oprette din app i stedet for desktopbaserede DPS App Builder, skal du måske angive et højere nummer (såsom "3000002") som "versionskode" i det næste trin.

2. Du skal vælge "Overskriv App-versionsnummeret" i Web DPS App Builder, når du opretter appen. Angiv en nyere version. Hvis du brugte Woodwing eller en tredjepartsløsning til at oprette din app, skal du almindeligvis angive et højt nummer.

Override the App Version Number
  3. Opret appen. Når appen er oprettet, skal du deaktivere "Overskriv App-versionsnummeret", så versionsnummeret øges automatisk i fremtidige builds.

Du kan til hver en tid overskrive appens versionsnummer.

Du kan finde oplysninger om oprettelse af integrerede Android-apps under Udvikling af integrerede DPS-apps til Android-enheder.