Får du vist den korrekte artikel?

Denne artikel henviser til Digital Publishing Suite. Du kan finde AEM Mobile-artiklen her: Udgivelsesvejledning til Windows Store.

Med DPS-værktøjer kan du oprette en DPS-fremviserapp, som du kan indsende til Windows Store. Din Windows-app kan vises på enhver enhed eller computer, der kører Windows 8.1. DPS-apps understøtter ikke Windows Phones.

Dette dokument beskriver, hvordan du konfigurerer en Windows Store-udviklerkonto, bruger Windows Store Developer Center til at konfigurere appoplysninger og indsender appen. Du kan finde oplysninger om oprettelse af Windows-apps under Oprettelse af DPS-apps til Windows Store.

Konfiguration af en Windows Store-udviklerkonto

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du enten oprette en Windows Store-udviklerkonto til dig selv eller firmaet:

https://appdev.microsoft.com/StorePortals/dk/Account/signup/start

Hvis din app indeholder detailindhold, skal du angive dine bankoplysninger, så Microsoft kan betale dig for detailkøb.

Angivelse af appoplysninger

Når du bruger Windows Store Dev Center til at bygge en app, skal du angive appoplysninger, køb i appen for detailindhold og indsende appen i en række trin. Ingen certifikater er nødvendige.

Anvend de oplysninger, du angiver under denne proces, når du bruger den webbaserede DPS App Builder til at oprette appen.

1. Klik på Indsend app.

Klik på Indsend app
  2. Følg meddelelserne for at oprette appen. I hver sektion skal du angive oplysninger for hver indstilling, der er markeret med en asterisk (*). Når du er færdig med en sektion, skal du rulle ned til bunden og klikke på Gem.

App Name

Angiv et ubrugt appnavn til Windows Store. Brug det samme navn, når du bruger DPS App Builder til at oprette appen.

Angiv et ikke-anvendt navn til appen

Salgsoplysninger

Mulighederne under sektionen Salgsoplysninger henviser til selve appen og ikke køb i appen. For de fleste DPS-apps er selve appen gratis, og folioerne i appen er enten gratis eller detail. Du angiver køb i appen for folioer i næste sektion "Tjenester".

• Angiv et prisniveau for appen.
  • DPS-apps anvender ikke et tredjepartshandelssystem for køb i app. Lad afkrydsningsfeltet være fravalgt.
Angiv et prisniveau for appen
  • Under Hardwarekrav skal du "Tilgængelig på alle systemer" være markeret for hver mulighed.
  • Lad afkrydsningsfeltet være fravalgt under Tilgængelighed.
Vælg indstillinger for Hardwarekrav og Tilgængelighed

Tjenester

I sektionen Tjenester kan du angive køb i apps for folioer. Windows Store giver dig mulighed for at angive én pris for alle detailfolioer i din app, så du kun opretter et enkelt Windows Store Produkt ID for købstilbud i appen. Du skal derefter angive dette produkt-id, når du bruger DPS App Builder til at oprette appen.

Bemærk! Selvom du opretter et enkelt Windows Store Product ID, er det vigtigt, at du bruger forskellige produkt-id-værdi (som f.eks. com.mycompany.myapp.issuename) for hver folio, når du bruger Adobe Folio Producer til at udgive dine folioer.

• Angiv et Windows Store Product ID for dine detailfolioer. Vi anbefaler, at du bruger det omvendte DNS-format som f.eks. com.mycompany.myapp.inapp.
  • Vælg Forbrugsvare under "Produktlevetid". Du skal vælge "Forbrugsvare", ellers kan du ikke foretage køb.
  • Vælg "Enkelt nummer af elektronisk magasin" under "Indholdstype".

Bemærk:

Det er påkrævet at angive en delt hemmelighed (kaldet "Windows Main Package Identity Name") for Windows-apps med køb i appen. Du kan oplysninger om at få den delte hemmelighed i det relaterede afsnit senere i denne artikel. Derefter skal du kopiere identitetsnavnet i indstillingen "Windows Main Package Identity Name" i værktøjet Account Admin.

Vælg en indstilling for produktlevetid

Appbedømmelse

Angiv appbedømmelsen, som beskrevet af Microsoft.

Kryptografi

Vi anbefaler at svare Ja til spørgsmålene om kryptografi.

Vælg indstillinger for Kryptografi

Pakker

Træk og slip den påkrævede .appx-fil. Denne fil får du ved at udpakke .zip-filen, som blev hentet fra DPS App Builder. Når du har indsendt filen, vises filnavnet med grønt.

Beskrivelse

• Angiv appbeskrivelsen.
  • Upload mindst et skærmbillede af din app, og giv hvert billede en billedtekst.
Angiv appbeskrivelsen
  • Hvis du angav et køb i appen, skal du tilføje en beskrivelse. Microsoft kræver denne beskrivelse, men den vises ikke i appen.
Angiv beskrivelse af tilbud i app

Bemærkninger til testere

Giv ønsket vejledning til de testere, der afgør, om din app godkendes.

Sådan får du fat i Main Package Identity Name

Main Package Identity Name er påkrævet, når du bruger DPS App Builder til at oprette en app til Windows Store. Hvis din app har mulighed for køb i appen, skal du også angive identitetsnavnet i feltet Navn på hovedpakke-id i sektionen Butik i projektindstillingerne.

Microsoft viser Navn på hovedpakke-id i Windows Udviklingscenter.

1. Log ind på Windows Udviklingscenter.
  2. Vælg din app på dashboardet.
  3. Udvid App-styring i venstre skinne, og klik på App-identitet.
  4. Kopiér strengen til højre for "Package/Identity/Name."
Angiv App-identitet

Oprettelse af appen

Brug den webbaserede DPS App Builder til at oprette appen. Du kan finde mere detaljerede oplysninger i Oprettelse af DPS-apps til Windows Store.

Test af appen

Når du har brugt DPS App Builder til at bygge appen, skal du hente .zip-filen og pakke den ud. Du skal bruge scriptet Add-AppDevPackage.ps1 til at teste appen.

1. Udpak filen, du hentede fra DPS App Builder.

2. Højreklik på filen Add-AppDevPackage.ps1, og vælg Run with PowerShell.

3. Følg meddelelserne for at få en udviklerlicens og installere certifikatet.

Du kan ikke teste køb i apps i Windows Store, før du har sendt din app. Folioer, som er udgivet som offentlig/detail, vises ikke i biblioteket, før programmet er godkendt af Microsoft.

Du skal gøre følgende for at sikre, at køb i apps fungerer korrekt:

• Sørg for, at du har fulgt vejledningerne i afsnittet "Tjenester" i denne artikel. Brug det samme produkt-id i DPS App Builder, som du angiver i Dev Center, og angiv produktlevetiden til "Forbrugsvare".
    • Angiv Main Package Identity Name i værktøjet Account Administration. Gå til https://digitalpublishing.acrobat.com/, log på med din masterkonto, klik på Account Administration, og rediger indstillingerne for din app. Kopiér og indsæt Main Package Identity Name, som beskrevet tidligere i denne artikel.

Hvis disse trin ikke følges, opstår der sandsynligvis fejl ved forsøg på at fuldføre et køb i en app.

Afsendelse af app-filen til Windows Store

1. Brug den webbaserede DPS App Builder til at oprette din app, og hent .zip-filen.
  2. udpak .zip filen, og hent .appbundle-filen.
  3. I Windows Store Dev Center skal du overføre .appxbundle-filen i sektionen Packages.
  4. Når du har udfyldt de nødvendige oplysninger i hver sektion, skal du klikke på Send til certificering. Følg meddelelserne for at indsende appen til godkendelse hos Microsoft.
DPS App Builder

Oprettelse af private apps til Windows

Microsoft har to krav til virksomhedsimplementering af Windows Store-apps:

• Appens enhed skal sluttes til et domæne.
  • Certifikatet, som bruges til at signere .appx-filen, skal være på listen over pålidelige certifikater på maskinen.

Filen .appxbundle, som leveres af DPS App Builder, er signeret til indsendelse til Windows Store. Ved virksomhedsimplementering skal du måske sigenere .appxbundle-filen og dens indhold igen med dit eget virksomhedscertifikat. Kontakt din Adobe-repræsentant for at få flere oplysninger.

Enhver understøttet Microsoft-metode kan bruges til at distribuere appfilen. Du kan endda bruge en simpel kommandolinjemetode.