Brug Document Cloud (https://cloud.acrobat.com/) til at gemme, finde og få vist filer i skyen. Når du gemmer filer i skyen, har du adgang til dem fra stort set alle enheder. Document Cloud-tjenesterne integreres også med Adobe Acrobat DC, Adobe Acrobat Reader DC og Adobe Acrobat-mobilappen.

1. Angiv dit Adobe-id og din adgangskode, og klik derefter på Log på.

2. Klik på fanen Filer. Alle dine acrobat.com-filer, seneste filer og afsendte filer er tilgængelige på fanen.