Find ud af, hvordan du kan annullere dit abonnement på Acrobat eller Document Cloud PDF-tjenester som f.eks. Adobe PDF Pack, Adobe Export PDF, Adobe Send for Signature og Adobe Send & Track.

Inden du annullerer dit medlemskab eller abonnement, skal du læse Adobes abonnementsvilkår. Kun køb, der er foretaget direkte på Adobe.com, kan returneres til Adobe.

Annullering af abonnementet

Hvis du har tegnet abonnement på Acrobat eller Document Cloud direkte hos Adobe, kan du opsige det til enhver tid.

1. Gå ind på http://adobe.com/go/account, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

Bemærk:

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du oprettede dit abonnement.

2. Klik på Administrer abonnement ud for det abonnement, du vil opsige, under Abonnementer.

3. Klik på Annuller abonnementunder Betaling og abonnement.

Bemærk:

Kan du ikke se knappen Annuller abonnement? Kontakt os for at annullere dit medlemskab.

4. Vælg en grund til, hvorfor du ønsker at opsige abonnementet, og klik derefter på Fortsæt.

5. Det vindue, der åbnes, giver mulighed for at beholde abonnementet, fortsætte med opsigelsen eller chatte med kundesupport.

Bemærk:

Hvis du har brug for hjælp, så kontakt os. Du bliver muligvis bedt om at logge på. Log på med Adobe ID og -adgangskode.

Annullering af et abonnement, som du har købt via Apples App Store

De abonnementer, du køber via Adobe Reader til iOS, betales gennem Apples App Store. Hvis du har spørgsmål angående abonnementet, skal du tage kontakt til Apple.

Returnering af et abonnement, der er købt hos en forhandler

Hvis abonnementet er købt hos en anden forhandler end Adobe, skal du kontakte forhandleren for at få hjælp.

Annullering af et erhvervsabonnement

Kontakt kontoadministratoren, hvis du ønsker at annullere et erhvervsabonnement.