Find ud af, hvordan du kan annullere dit abonnement på Acrobat eller Document Cloud PDF-tjenester som f.eks. Adobe PDF Pack, Adobe Export PDF, Adobe Send for Signature og Adobe Send & Track.

Inden du annullerer dit medlemskab eller abonnement, skal du læse Adobes abonnementsvilkår. Kun køb, der er foretaget direkte på Adobe.com, kan returneres til Adobe.

Annullering af abonnement

Hvis købt direkte fra Adobe

Hvis du har tegnet abonnement på Acrobat eller Document Cloud direkte hos Adobe, kan du opsige det til enhver tid.

1. Gå ind på http://adobe.com/go/account, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

Bemærk:

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du oprettede dit abonnement.

2. Klik på Administrer abonnement ud for det abonnement, du vil opsige, under Abonnementer.

Hvis Administrer abonnement ikke vises, kan du opsige abonnementet ved at kontakte Adobes kundeservice.

Administration af abonnement
  3. Klik på Annuller abonnement under Betaling og abonnement.

Bemærk:

Kan du ikke se knappen Annuller abonnement? Kontakt Adobes kundeservice for at annullere abonnementet.

Annuller abonnement
  4. Vælg en grund til, hvorfor du ønsker at opsige abonnementet, og klik derefter på Fortsæt.

Årsag til annullering
  5. Det vindue, der åbnes, giver mulighed for at beholde abonnementet, fortsætte med opsigelsen eller chatte med kundesupport.

Bemærk:

Kontakt Adobes kundeservice, hvis du har brug for hjælp. Du bliver muligvis bedt om at logge på. Log på med Adobe ID og -adgangskode.

Hvis købt hos en forhandler (Amazon, iTunes, Best Buy, etc.)

Hvis abonnementet er købt hos en anden forhandler end Adobe, skal du kontakte forhandleren for at få hjælp.

Annullering af et team-abonnement

Hvis du vil annullere et team-abonnement, skal du kontakte Adobes kundeservice.

Annullering af et erhvervsabonnement

Hvis du vil annullere et erhvervsabonnement, skal du kontakte kontoadministratoren.

Hvad sker der, når jeg annullerer?

Får jeg pengene tilbage?

Årsabonnement med månedlig betaling

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter købet, får du hele beløbet tilbage.

Hvis du annullerer efter de 14 dage er gået, fortsætter abonnementet indtil udgangen af faktureringsperioden for den pågældende måned, og du vil blive opkrævet et gebyr for tidlig opsigelse på 50 % af den resterende abonnementsperiode. For eksempel, hvis der er 5 måneder tilbage af din abonnementsperiode, når du annullerer, og du betaler 20 USD pr. måned, skal du betale 50 % af det resterende beløb på 100 USD, dvs. 50 USD som gebyr for tidlig opsigelse.

Forudbetalt årsabonnement

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter købet, får du hele beløbet tilbage. Hvis du annullerer efter de 14 dage er gået, kan købes ikke længere fortrydes, og abonnementet fortsætter indtil udgangen af abonnementsperioden.

Løbende abonnement med månedlig betaling

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter købet, får du hele beløbet tilbage. Hvis du annullerer efter de 14 dage er gået, kan købes ikke længere fortrydes, og abonnementet fortsætter indtil udgangen af faktureringsperioden for den pågældende måned.

Bemærk:

Tilbagebetalingen gælder kun i 14 dage efter det oprindelige køb og ikke ved de efterfølgende fornyelser.