Velkommen til den helt nye Document Cloud-oplevelse – det nye hjem til Adobe Sign, Send til underskrivelse og PDF-værktøjer

Som en Adobe Acrobat- eller PDF Pack-kunde, der har brugt vores Send tilunderskrivelse-værktøj eller Adobe Sign for at sende og administrere aftaler, har du nok bemærket, at din oplevelse er blevet opdateret. Denne nye oplevelse er blevet designet til at samle al den værdi, som Adobe Document Cloud giver i forhold til dine dokumentbehov, inkl. e-signatur, en helt ny tjeneste til at gennemgå dokumenter og dele dokumenter med sporing.

Den helt nye Document Cloud-grænseflade er blevet redesignet for at give en enkel webdestination til administration af alle disse dokumentrelaterede aktiviteter. Desuden er den samme grænseflade og de samme oplevelser også tilgængelige fra Adobe Acrobat DC og Acrobat Reader Mobile, så du har adgang til dine dokumenter og aktiviteter fra enhver skærm.

Hvad er ændret i Adobe Sign?

Selvom det kan lade til, at Adobe Sign eller Send til underskrivelse, som du er bekendt med, ikke længere er tilgængelig, kan vi forsikre dig om, at disse tjenester stadig er tilgængelige, men at placeringen af værktøjer såsom sporing og administration af aftale er ændret.

For at hjælpe dig med at forstå den nye brugeroplevelse har vi lavet denne vejledning, så du nemmere kan skifte til det helt nye Document Cloud-miljø.

Hvad er der sket med min Adobe Sign Dashboard-side?

Centralt for oplevelsen i Adobe Document Cloud er samlingen af dokument- og PDF-administratorværktøjer og -processer sammen med e-signaturaktiviteter i en enkelt grænseflade. Dette betyder, at der ikke er et dedikeret dashboard til kun e-signaturer. I stedet har vi inkorporeret de samme e-signaturværktøjer og -oplysninger i Document Cloud-grænsefladen.

Følgende er komponenter, som tidligere var tilgængelige i Adobe Sign-dashboardet samt den nye placering i Adobe Document Cloud:

A. Send fra bibliotek

B. Venter på mig

C. Seneste hændelser

D. Udfyld og underskriv

Adobe Sign-dashboard

A. Send fra bibliotek

Dokumenter, der blev gemt som skabeloner i Adobe Sign, blev tidligere gjort tilgængelige for Send til underskrivelse ved hjælp af Få en signatur-feltets rullemenu Send fra bibliotek.

I den nye oplevelse er dine gemte skabeloner tilgængelige til afsendelse på to forskellige placeringer.

1. Vælg en gemt skabelon fra værktøjet Send til underskrivelse.

Fra Document Cloud-startvisningen skal du vælge værktøjet Send til underskrivelse på rækken af ikoner. Dette igangsætter den samme send til underskrivelse-proces, som du kender i forvejen.

Værktøjet Send til underskrivelse

For at bruge en skabelon skal du klikke på Tilføj filer og derefter vælge Biblioteksdokumenter for at se en liste over alle dine gemte skabeloner. Efter at have valgt din skabelon skal du forsætte send til underskrivelse-processen, som du altid har gjort.

Vælg på listen over biblioteksdokumenter
  2. Vælg en gemt skabelon fra siden DELT til underskrivelse.

Filtrer efter aftaler eller skabeloner
    1. Fra Document Cloud-startvisningen skal du klikke på Til underskrivelse i det venstre panel.
    2. Klik på pilen ud for Sign-aftaler.
    3. Vælg Sign-skabeloner.

Nu har du en liste over dine gemte skabeloner, som nemt kan bruges til at starte et nyt signaturworkflow.

B. Venter på mig

Når der sendes et dokument til dig, som kræver din handling, f.eks. e-underskrivelse, vises det nu på følgende placeringer i stedet for feltet Venter på mig på det forrige dashboardbillede (sektion B i dashboardbilledet):

1. Opgavekort: Vi har introduceret et helt nyt koncept i Document Cloud kaldet Opgavekort. Disse kort vises på Document Cloud-startvisningen og fremhæver med det samme alle de ting, der kræver din opmærksomhed. Herfra kan du nemt se dokumentet eller udføre din specifikke handling.

Opgavekort
  2. Notifikationsmenu: Et andet nyt koncept, vi har introduceret, er Notifikationsmenuen. Denne menu har et aktivitetsfeed for alle de ting, der sker på dine dokumenter samt dokumenter, der er delt med dig. Når du anmodes om at underskriv et dokument, vises der automatisk en ny post i notifikationsmenuen.

Notifikationsmenu
  3. Siden DELT til underskrivelse: En liste over alle dine signaturaftaler er også tilgængelige i sektionen Til underskrivelse under listen DELT. Du kan nemt filtrere og sortere denne liste efter status, så du nemt kan se, hvilke dokumenter der er delt med dig, som kræver din handling.

Delt til underskrivelse

C. Seneste hændelser

Oplysninger om dokumenter, der er sendt til underskrivelse, som blev vist i feltet Seneste hændelser på dashboardsiden, er nu tilgængelige følgende steder:

1. Notifikationsmenu: Når dokumenter, som du har sendt til e-underskrivelse, har aktivitet, opdateres notifikationsmenuen, så du kan klikke på emnet for at se yderligere oplysninger.

Notifikationspanelet, der viser oplysninger om seneste hændelser
  2. Listen Seneste i Document Cloud-startvisningen: Document Cloud-startvisningen indeholder en liste over dine seneste dokumenter, inkl. dokumenter, du har sendt til andre til e-underskrivelse. For at se hændelsesaktivitet skal du vælge et element ved at markere feltet til venstre for dokumentnavnet, og det højre panel viser konteksttavlen for det valgte dokument. Derefter kan du klikke på menuen Aktivitet for at se alle hændelser, der sker i det dokument.

Listen Seneste
  3. Siden DELT til underskrivelse: Siden DELT til underskrivelse indeholder en liste over alle dokumenter, som du har delt med andre til underskrivelse, eller dokumenter, der er delt med dig, og som kræver din handling. Lige som at vælge et element på startvisningens liste Senere og se konteksttavlen kan du gøre det samme på siden DELT til underskrivelse ved at vælge et element og klikke på aktivitetsmenuen på den konteksttavle, der vises på den højre kolonne på skærmen.

Aktivitetspanel

D. Udfyld og underskriv

Udfyld og underskriv er en anden komponent i Adobe Sign, som kunne åbnes fra dashboardet. I den helt nye Adobe Document Cloud-oplevelse er Udfyld og underskriv stadig tilgængelig, men du kan vælge den i menuen Hurtig start øverst i startvisningen. Derfra er oplevelsen meget ens med undtagelse af en lille ændring, når du har udfyldt din formular og valgfrit tilføje en e-signatur.

Værktøjet Udfyld og underskriv

I den forrige Udfyld og underskriv-oplevelse skrev du en modtagers mailadresse, hvorfor Adobe Sign sendte den udfyldte og underskrevne certificerede PDF til modtageren. I den nye oplevelse giver Document Cloud dig et link til den certificerede PDF, som du kan dele med andre modtagere.

Hvad er der sket med siden Administrer aftale?

Administration af dine aftaler er en vigtig del af Adobe Sign. Og nu hvor det er blevet fuldt integreret i Adobe Document Cloud, har vi forenklet den måde, hvorpå vi viser de dokumenter, som du har sendt til underskrivelse eller selv skal underskrive.

Følgende er komponenter, som tidligere var tilgængelige på Adobe Signs administrationsside, og som nu er en del af siden DELT til underskrivelse.

A. Filtrer aftaler

B. Arbejde med eksisterende aftaler

C. Vis flere aftaledetaljer

Siden Administrer aftaler

A. Filtrer aftaler

Øverst på Adobe Sign-administrationssiden kunne du tidligere bruge en rullemenu til at filtrere aftaler efter deres status (Venter på min signatur, Kladde, Sendt til underskrivelse, Underskrevet, Fuldført) og søge efter aftaler efter dokumentnavn eller modtagernavn/mailadresse.

Siden Til underskrivelse inkluderer forenklede filterindstillinger, der lader dig vise kun de aftaler, der matcher dit valgte filter. Søgefeltet har også de samme søgefunktioner, som fandtes på den forrige administrationsside, hvor du kan søge efter aftaler efter dokumentnavn eller modtager (navn eller mailadresse).

Filtrer efter status

En anden ændring, du vil bemærke, er, at i stedet for at segmentere alle aftaler i rækker efter aftalestatus har du en enkelt liste over alle aftaler sammen med kolonner, der indeholder oplysninger som dokumentnavn, senest ændret og status. Du kan klikke på kolonneoverskrifterne for at sortere aftalelisten.

B. Arbejde med eksisterende aftaler

Du kan stadig vælge individuelle aftaler, som er sendt til underskrivelse, for at gøre følgende:

• Vis aftaleaktivitet
  • Indstil Påmindelse for modtagerne eller dig selv
  • Annuller aftale
  • Tilføj en personlig note
  • Download revisionsspor

Dette udføres ved at klikke på en aftale fra siden Til underskrivelse og vælge din ønskede aktivitet fra konteksttavlen på højre side af skærmen.

Bemærk! Konteksttavlens aftalehandlinger er også tilgængelige, når der vælges en aftale fra startvisningens liste over seneste dokumenter.

Arbejde med eksisterende aftaler

C. Vis flere aftaledetaljer

Den forrige administrationssiden viste navnet på modtageren sammen med dokumentets navn og dets status. Den nye Document Cloud-oplevelse indeholder stadig disse oplysninger, men du vil først skulle vælge en aftale på siden Til underskrivelse eller listen over seneste dokumenter i startvisningen og se dets flere detaljer på konteksttavlen på højre side af skærmen.

En miniature af aftalen vises øverst, og navnene på modtagerne er vist på deltagerlisten. Du kan også udvide menuen Aktivitet for at se al hændelsesaktivitet på aftalen.

Vis flere aftaledetaljer