Document Cloud-tjenester/-sikkerhed

Hos Adobe er sikkerheden i vores tjenester noget, vi tager meget alvorligt, og beskyttelsen af vores kunder har topprioritet. Vi forstår, at stærke sikkerhedsløsninger involverer personer, processer og teknologi.

Følgende oplysninger gælder for Adobe Document Cloud-tjenester, herunder Adobe ExportPDFAdobe PDF Pack, Adobe Send & Track og Adobe Acrobat.com – Personal File Storage.

Sikkerhed på programniveau

Adobe Document Cloud-tjenester anvender den nyeste teknologi inden for internetsikkerhed. Når du har adgang til tjenesterne, anvendes SSL-teknologi (Secure Sockets Layer) både til servergodkendelse og datakryptering, hvilket sikrer, at dine data og dokumenter kun er tilgængelige for dig og de brugere, du godkender. Alle tjenester scannes regelmæssigt ved hjælp af statisk kodeanalyse og scanningsværktøjer til dynamisk analyse af webprogrammer.

Adobe Document Cloud-tjenesterne opretter kun en sessionscookie for at registrere godkendelsesoplysninger i den tid, en bestemt session varer. Sessionscookien omfatter ikke brugerens brugernavn (Adobe-id) eller adgangskode.

Sikkerhed på netværksniveau

Adobe Document Cloud-tjenester benytter firewallbeskyttelse, SSL-kryptering og beskyttede protokoller for at beskytte dine vigtige oplysninger. Herudover kontraherer vi regelmæssigt med uafhængige tredjepartsselskaber til at udføre kontroller og sikkerhedsvurderinger på tjenesten, hjælpe med at spore et hurtigt skiftende trusselslandskab med nye og forskelligartede vektorer, der løbende skal tages højde for og afhjælpes.

Sikkerhed på fysiske anlæg

Adobe Document Cloud-tjenester hostes i et beskyttet servermiljø, der anvender en firewall og anden avanceret teknologi til at forhindre, at indtrængende udefra kan forstyrre eller få adgang.

De hostinganlæg, der bruges af Adobe Document Cloud-tjenesterne, beskyttes af flere lag fysisk sikkerhed, og det er kun autoriseret personale, der kan få adgang til anlægget og serverne. Desuden logføres al adgang. Der er etableret fysisk beskyttelse af alt datacenterudstyr for at forhindre datatyveri og miljømæssige risici. Det skal forhindre, at aktiver går tabt, bliver beskadiget, og forhindre afbrydelse af forretningsdriften.