Creative Cloud

Download og installer

Overførsel og installation af Creative Cloud-programmer

Når du installerer dit første program, installeres Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på samme tid. Du vil bruge skrivebordsprogrammet til at håndtere fremtidige downloads. Lær at downloade og installere:

Opdater Creative Cloud-programmer

Lær hvordan du opdaterer Creative Cloud-programmer, når du får en meddelelse om, at der er en ny version tilgængelig.

Download Creative Cloud-programmer på en ny computer

Lær hvordan du installerer, aktiverer og bruger Creative Cloud-programmer på en ny computer eller enhed, også selvom du ikke længere har adgang til din forrige computer eller enhed. Lær hvordan, se Hvordan installerer jeg Creative Cloud-programmer på en ny computer?

På hvor mange computere kan jeg installere mine programmer?

Du kan installere dit Adobe-program på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Se På hvor mange computere kan jeg installere mine programmer

Løs installationsproblemer

Løs almindelige problemer med at logge på

Find løsninger på almindelige problemer med at logge på, se Fejlfinding ved log-på.

Undgå at Creative Cloud går tilbage til prøveversionen

Find ud af hvordan du stopper meddelser fra Creative Cloud-programmer der indikerer, at du bruger prøveversionen (eller at din prøveperiode er udløbet), selvom du allerede har købt et Creative Cloud-abonnement. Se Købte Creative Cloud-programmer vises som prøveversioner.

Løs Creative Cloud download- og installationsfejl

Løs problemer, der opstår ved download, installation, opdatering og opstart af Creative Cloud-programmer. Se Installationsfejlkoder og løsninger.

Løs almindelige Creative Cloud aktiveringsfejl

Find løsningen på de mest forekommende problemer med aktiveringsfejlkoder og problemer med Creative Cloud og hvordan de løses. Se:

Brug værktøjet Creative Cloud Cleaner Tool til at løse installationsproblemer

Du kan løse visse installationsproblemer i Creative Cloud ved at køre værktøjet Adobe CC Cleaner. Se, Brug værktøjet Creative Cloud Cleaner til at løse installationsproblemer.

Løs almindelige fejl

Fejl: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret"

Prøv med løsningerne i Fejl: "Kunne ikke installere" Creative Cloud skrivebordsprogramhvis du modtog nogle af følgende fejlmeddelelser under opdatering af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet:

• "Creative Cloud-skrivebordsprogrammet blev ikke installeret"
  • "Creative Cloud-skrivebordsprogrammet blev ikke installeret"
  • "Fejlkode 1"
  • "Fejlkode P1"
  • "Fejlkode 50"
  • "Fejlkode P50"
  • "Fejlkode 1001"
  • "Fejlkode 1002"

Fejl: Løsning af dette problem kræver Adobe Creative Cloud, som mangler eller er beskadiget

Creative Cloud logger mig ud eller beder mig logge ind gentagne gange

Fejlmeddelelse: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler

Når du prøver at installere eller åbne et Creative Cloud-program, får du en af følgende fejlmeddelelser:

• De Windows-opdateringer fra Microsoft, der kræves for at installere dette produkt, findes ikke på denne computer. Installer de nødvendige opdateringer, og prøv igen.
  • Programmet kan ikke starte, fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler på computeren. Prøv at geninstallere programmet for at rette fejlen.

Den manglende .dll installeres sammen med en Windows-opdatering. Se Fejlmeddelelse: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler for flere detaljer.

CC-skrivebordsprogrammet åbner ikke | Statushjulet bliver ved med at køre

Sidder Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fast ved loading eller opstart? Vises en af disse meddelelser sammen med en et omdrejende hjul:

• Indlæsning af programmer tager længere tid end normalt.
  • Det tager længere tid end normalt at starte Creative Cloud.

Hvis du har forsøgt at genstarte og stadig får det omdrejende hjul, forsøg med løsningerne i CC skrivebordsprogrammet åbner ikke.

Alternative download indstillinger

Download Creative Cloud-programmer direkte

Hvis du har problemer med at installere Creative Cloud-programmer med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, forsøg at downloade installationen direkte.

Download tidligere versioner af Creative Cloud-programmer

Hvis du har problemer med at installere tildligere versioner af Creative Cloud-programmer med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, forsøg at downloade installationen direkte.

Hent Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Creative Cloud-skrivebordsprogramsiden, klik Download og følg instruktionerne på skærmen.

Hvis du har problemer med at installere, se Download Creative Cloud-skrivebordsprogram.

Kontroller systemkravene

Systemkrav til Photoshop CC

Systemkrav til Lightroom Classic CC

Systemkrav til Illustrator CC

Systemkrav til InDesign CC

Systemkrav til alle Creative Cloud-programmer

Den nyeste version af Creative Cloud-programmer understøttes ikke af alle de ældre versioner af Windows og Mac.  Få mere at vide.

Document Cloud & Acrobat

Download og installation (abonnement)

Download og installation af Acrobat DC-abonnement

Hvis du har købt et Acrobat-abonnement, eller du er et medlem af Creative Cloud, skal du følge instruktionerne nedenfor for at downloade og installere Acrobat DC på din computer.

Installer Acrobat XI hvis afinstalleret af Acrobat DC

Geninstaller Acrobat XI og svar på væsentlige spørgsmål. Se Acrobat DC afinstallerede Acrobat XI | Sådan får du Acrobat XI tilbage.

Download og installation af Adobe Acrobat Pro DC-prøveversionen

Du kan downloade Adobe Acrobat Pro DC-skrivebordsprogrammet og finde ud af, hvordan Acrobat Pro DC kan få dit arbejde op på et højere niveau – med en gratis prøveversion. Se Download og installation af Adobe Acrobat Pro DC-prøveversion

Download Acrobat DC på en ny computer

Læs, hvordan du installerer, aktiverer og bruger Acrobat DC på en ny computer eller enhed, selvom din tidligere computer eller enhed ikke længere er tilgængelig. Se Hvordan installerer jeg Acrobat DC på en ny computer?

Download og installation (uden abonnement)

Download Acrobat DC | Uden abonnement

Hvis du ikke længere har installationsmediet til Acrobat DC (uden abonnement og baseret på serienummer), prøv Download installationsprogram direkte .

Download Acrobat 2017

Hvis du ikke længere har installationsmediet til Acrobat 2017, prøv Download installationsprogram direkte . Du skal bruge dit Acrobat 2017-serienummer for at gennemføre installationen.

Download tidligere versioner af Acrobat

Hvis du har købt en tidligere version af Acrobat, men ikke længere har installationsmediet, prøv at downloade installationsprogrammet direkte:

Find dit serienummer

Find serienummeret hurtigt, så du kan opgradere produktet eller geninstallere det. Se Find dit serienummer.

På hvor mange computere kan jeg installere mine programmer?

Du kan installere dit produkt på op til to computere. Hvis du ønsker at flytte dit produkt til en ny computer, skal du blot vælge Hjælp Log ud i produktet fra en af de computere, der har et aktivt licens. Du kan dernæst installere produktet på din nye computer.

Løs almindelige problemer og fejlmeddelelser

Løs almindelige log-på problemer

Find løsninger på almindelige problemer med at logge på, se Fejlfinding ved log-på.

Fejlfinding af problemer med download

Aktivering og deaktivering af Acrobat

Installer Acrobat XI hvis afinstalleret af Acrobat DC

Afinstallerede du Acrobat 11 ved en fejl efter installation af prøveversionen af Acrobat DC? Lær hvordan Acrobat 11 geninstalleres:

Indtil Acrobat eller Reader som standardejer af PDF-filer i Windows 10

Kontroller systemkravene

Systemkrav til Adobe Document Cloud

Systemkrav til Adobe Acrobat DC

Systemkrav til Adobe Reader DC

Photoshop Elements | Premiere Elements

Download og installer

Installation af Photoshop Elements

Hvis du har produktboksen, kan du installere softwaren fra dvd'en. Du kan også downloade Photoshop Elements fra Adobe-webstedet og derefter installere det. Se Installation af Photoshop Elements for yderligere information.

Installer Adobe Premiere Elements

Hvis du har produktboksen, kan du installere softwaren fra dvd'en. Alternativt kan du downloade Adobe Premiere Elements fra Adobes websted og herefter installere det. Se Installation af Adobe Premiere Elements for yderligere information.

Find dit serienummer

Find serienummeret hurtigt, så du kan opgradere produktet eller geninstallere det. Se Find dit serienummer.

Indløs dit forudbetalte kort

Se Hjælp til indløsningskoder og lær hvordan du indløser dit Adobe-køb og konverterer en indløsningskode til et serienummer.

På hvor mange computere kan jeg installere mine programmer?

Du kan installere dit produkt på op til to computere. Hvis du ønsker at flytte dit produkt til en ny computer, skal du blot vælge Hjælp Log ud i produktet fra en af de computere, der har et aktivt licens. Du kan dernæst installere produktet på din nye computer.

Løs almindelige problemer og fejlmeddelelser

(Windows) Fejlfinding i forbindelse med installation | Photoshop Elements, Premiere Elements

Løs installationsproblemer med Photoshop Elements og Premiere Elements på Windows.

(macOS) Fejlfinding i forbindelse med installation | Photoshop Elements, Premiere Elements

Løs installationsproblemer med Photoshop Elements og Premiere Elements på Mac OS.

Photoshop Elements og Premiere Elements starter ikke | Windows 10

Nogle gange kan Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements og Elements Organizer ikke anvendes på computere der er blevet opgraderet til Windows 10. Programmerne går ned når du forsøger at opstarte dem. Se Opstartsproblemer med Windows 10 for at løse dette problem.

Aktivering og deaktivering af Adobe-produkter

Alternative download muligheder

Download Photoshop Elements

Hvis du ikke længere har installationsmediet til Photoshop Elements, prøv at downloade installationsprogrammet direkte .

Download Adobe Premiere Elements

Hvis du ikke længere har installationsmediet til Adobe Premiere Elements, prøv at downloade installationsprogrammet direkte .

Kontroller systemkravene

Systemkrav til Photoshop Elements

Systemkrav til Adobe Photoshop Elements

Creative Suite og Lightroom

Download og installer

Download og installer Lightroom

Lightroom 6 (enkelt program) Hvis du købte Lightroom 6 som et enkelt program licensprodukt (uden en Creative Cloud plan), kan du downloade og installere Lightroom 6 på dit skrivebord.

Lightroom 5 eller tidligere   Hvis du har købt et Adobe Photoshop Lightroom 5 eller tidligere og ikke længere har installationsmediet, kan du downloade erstatningsinstallationsprogrammerne.

Download Creative Suite-produkter

Creative Suite 6Hvis du har købt et licenseret CS5-produkt i detailhandlen og ikke længere har installationsmediet, kan du downloade CS6 erstatningsinstallationsprogrammerne.

Creative Suite 5.5  Hvis du har købt et licenseret CS5-produkt i detailhandlen og ikke længere har installationsmediet, Download CS5.5 installationsprogrammet.

Creative Suite 5Hvis du har købt et licenseret CS5-produkt i detailhandlen og ikke længere har installationsmediet, Download CS5 installationsprogrammet.

Creative Suite 4 og tidligere versionerSe Andre downloads for at downloade tidligere versioner af Creative Suite.

Find dit serienummer

Find serienummeret hurtigt, så du kan opgradere produktet eller geninstallere det. Se Find dit serienummer.

På hvor mange computere kan jeg installere mine programmer?

Du kan installere dit produkt på op til to computere. Hvis du ønsker at flytte dit produkt til en ny computer, skal du blot vælge Hjælp Log ud i produktet fra en af de computere, der har et aktivt licens. Du kan dernæst installere produktet på din nye computer.

Installer Acrobat X, CS5.5 og tidligere efter downloading

Hvis installationsprogrammet ikke startes automatisk når download er fuldført, kan du starte det manuelt.

Løs almindelige problemer og fejlmeddelelser

Fejlfinding ved problemer med Creative Suite-download

Aktivering og deaktivering af Adobe-produkter

Installationsfejl med afslutningskode 6 eller afslutningskode 7

Hvis du modtager en afslutningskode 6 eller 7 når du installerer Creative Suite-programmet (CS5, CS5.5, CS6), forsøg med løsningerne i Installationsfejl, afslutningskode 6 eller 7 | CS.

Opgraderingsfejl: "Dette serienummer er ikke til et kvalificerende produkt"

Har du problemer med dit serienummer når du opgraderer? Prøv løsningerne i Opgraderingsfejl: "Dette serienummer er ikke til et kvalificerende produkt ".

Fjernelse af Adobe Download Assistant, som ikke længere understøttes

Adobe Download Assistant (ADA), der tidligere blev brugt til at administrere download af Adobe-prøveprogrammer, understøttes ikke længere.Se instruktionerne for at fjerne Adobe Download Assistant.

Kontroller systemkravene

Systemkrav til Lightroom

Systemkrav for Creative Suite

Gratis værktøjer

Flash Player

Download og installer Flash Player

Adobe Flash Player download.

Kontrollér, om Flash Player er installeret

For at kontrollere om Flash Player er installeret i dit system, se Hjælp til Flash Player.

Løs almindelige problemer i Flash Player.

Løs almindelige problemer i Flash Player.

Løs installationsproblemer med Flash Player

Brug denne vejledning til fejlfinding af installationproblemer med Adobe Flash Player på Windows 7 og tidligere systemer.

Mac Os Brug denne vejledning til fejlfinding af installationsproblemer med Adobe Flash Player på Mac Os systemer.

Aktivér Flash Player i browseren

Internet Explorer Lær hvordan du aktiverer Adobe Flash Player i Internet Explorer browseren.

Opera Lær hvordan du aktiverer Adobe Flash Player i Opera browseren.

SafariLær hvordan du aktiverer Adobe Flash Player i Safari browseren.

Acrobat Reader

Download og installer Acrobat Reader DC

Download og installer Adobe Acrobat Reader DC.

Download og installer ældre versioner af Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader download til alle versioner.

(Windows) Fejlfinding ved Reader installation

Hvis du har haft problemer med at downloade eller installere Acrobat Reader, se Fejlfinding ved installation af Acrobat Reader | Windows.

(MacOs) Fejlfinding ved Reader installation

Hvis du har haft problemer med at downloade eller installere Acrobat Reader på din Mac, se Fejlfinding ved installation af Acrobat Reader på Mac Os.

AIR

Hent og installer Adobe AIR

Download og installer Adobe AIR SDK

Download Adobe® AIR® SDK & Compiler og få et konstant og fleksibelt udviklingsmiljø til levering af out-of-browser programmer og spil på flere enheder og platforme (Windows, Mac, iOS, Android).

(Windows) Fejlfinding ved AIR-installationen

Følg instruktionerne til fejlfinding installation og download problemer i forbindelse med Adobe AIR SDK på Windows styresystemer.

(MacOs) Fejlfinding ved AIR-installationen

Følg instruktionerne til fejlfinding installation og download problemer i forbindelse med Adobe AIR SDK på Mac styresystemer.

Digital Editions

Download og installer Digital Editions

Adobe Digital Editions download.

Godkendelse og fjernelse af godkendelse af Adobe Digital Editions

Lær omgodkendelse og fjernelse af godkendelse af Adobe Digital Editions.

Overførsel af eBook til eReader | Adobe Digital Editions

Følg instruktionerne tl atoverføre en eBook i Adobe Digital Editionstil din eBook eller eReader enhed.

Kom godt i gang med Adobe Digital Editions

Lær at installere og bruge Adobe Digital Editions Lær omgodkendelse og fjernelse af godkendelse af Adobe Digital Editions, læse eBooks med Adobe Digital Editions, og overføre eBooks til andre enheder.

Find svar på ofte stillede spørgsmål

Find svarene på Ofte stillede spørgsmål til Digital Editions.

Shockwave Player

Download og installation af Shockwave Player

Shockwave Player download.

Find svar på ofte stillede spørgsmål

Find svarene på Ofte stillede spørgsmåltil Shockwave Player.

(Windows) Fejlfinding ved installation af Shockwave Player

Følg instruktionerne til fejlfinding installationsproblemer i forbindelse med Shockwave Player på Windows styresystemer.

(MacOS) Fejlfinding ved installation af Shockwave Player

Følg instruktionerne til fejlfinding installationsproblemer i forbindelse med Shockwave Player på På Mac styresystemer.