Hvis du ikke længere har installationsmediet til Acrobat XI eller Acrobat X, kan du downloade erstatningsinstallationsprogrammer fra denne side.

Acrobat XI

Du skal bruge dit Acrobat-serienummer for at fuldføre installationen.

Bemærk: Log på din Adobe ID-konto for at finde serienumrene på dine registrerede produkter. Eller læs afsnittet Find serienummeret.

Klik på det relevante downloadlink nedenfor for at downloade Acrobat-installationsprogrammet. Når filen er hentet, skal du dobbeltklikke på installationsprogrammet for at starte installationen.

Acrobat XI Pro-installationsprogram

I Windows I Mac OS

Download (501 MB, Installationsprogram på flere sprog*)

Download (580 MB, Installationsprogram på flere sprog*)

Acrobat XI Standard-installationsprogram

I Windows I Mac OS

Download (392 MB, Installationsprogram på flere sprog*)

Ikke tilgængelig

Acrobat X

Du skal bruge dit Acrobat-serienummer for at fuldføre installationen.

Bemærk: Log på din Adobe ID-konto for at finde serienumrene på dine registrerede produkter. Eller læs afsnittet Find serienummeret.

Klik på det relevante downloadlink nedenfor for at downloade Acrobat-installationsprogrammet. Når filen er hentet, skal du dobbeltklikke på installationsprogrammet for at starte installationen.

Acrobat X Pro -installationsprogram

Sprog I Windows I Mac OS

Engelsk

Fransk

Tysk

Download (465 MB)
Download (472 MB)
Japansk Download (454 MB)
Download  (472 MB)

Spansk

Italiensk

Hollandsk

Portugisisk—Brasilien

Download (572 MB)
Download  (479 MB)

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Download  (570 MB) Download (478 MB)

Acrobat X Standard-installationsprogram

Sprog I Windows I Mac OS

Engelsk

Fransk

Tysk

Download  (320 MB) Ikke tilgængelig
Japansk Download  (317 MB) Ikke tilgængelig

Spansk

Italiensk

Hollandsk

Portugisisk—Brasilien

Download  (325 MB) Ikke tilgængelig

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Download  (324 MB) Ikke tilgængelig