Geninstallation af Acrobat XI og svar på væsentlige spørgsmål.

Bemærk:

Dette problem løses med Acrobat DC-udgivelsen fra 13. oktober 2015. Du har nu i løbet af installationen af Acrobat DC mulighed for at bibeholde eller afinstallere den tidligere Acrobat-version (XI eller X).

Hvad er Acrobat DC?

Acrobat DC er den nyeste version af Acrobat. Et abonnement på Acrobat DC giver dig ikke bare en række nye funktioner og en strømlinet brugergrænseflade, men også mobilapps og webtjenester. Her af nogle af fordelene ved at opgradere til Acrobat Pro DC:

• I Acrobat DC-mobilapps kan du oprette, eksportere, signere og gennemse PDF-filer.
  • Du har adgang til dine PDF-filer via skrivebordet, mobilenheden eller internetbrowseren.
  • Du kan rette på fotos af dokumenter automatisk med funktionen Beskæring og perspektivkorrektion.
  • Udfør stavekontrol i PDF-filer.
  • Du kan få signaturer fra andre, spore svar og arkivere underskrevne dokumenter.

Du finder flere oplysninger i oversigten over nye funktioner.

Skal jeg betale for Acrobat DC?

Hvis du har et Creative Cloud-abonnement, der omfatter Acrobat Pro, eller et abonnement på Acrobat XI Pro, får du automatisk gratis opgradering til Acrobat Pro DC. Desuden får du med Acrobat Pro DC adgang til mobilapps og onlinetjenester uden ekstragebyrer, så du kan arbejde på PDF-filer overalt.

Kan jeg installere både Acrobat DC og Acrobat XI?

Ja, det kan du godt. I løbet af installationen af Acrobat DC vil Creative Cloud-skrivebordsprogrammet spørge, om du vil fjerne eller beholde den tidligere Acrobat-version. Som standard vælges muligheden Fjern ældre versioner. Markér afkrydsningsfeltet, hvis du ønsker at installere Acrobat DC uden at fjerne den tidligere Acrobat-version.

Geninstallation af Acrobat XI

Hvis du har installeret Acrobat Pro DC, og Acrobat XI er blevet afinstalleret, kan nedenstående trin hjælpe dig med at geninstallere Acrobat XI Pro.

Trin 1: Afinstaller Acrobat DC

Åbn Creative Cloud-appen på computeren, klik på knappen Åbn ved siden af Acrobat DC, og klik så på Afinstaller.

Trin 2: Hent og installer Acrobat XI

Her kan du downloade den tidligere version af Acrobat-installationsprogrammet – gå ind på siden Download Acrobat-produkter, dobbeltklik på den overførte fil, og følg vejledningen på skærmen.