Følg disse trin for at løse fejl under download og installation af programmet Creative Cloud.

Kontrollér først det grundlæggende

1. Kontrollér internetforbindelsen.

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kræver internetforbindelse til overførsel og opdatering af apps. Kontrollér, om du kan oprette forbindelse til internettet. Afbryd forbindelsen, og opret forbindelsen igen.

2. Start systemet i fejlsikret tilstand med netværk

Genstart systemet i fejlsikret tilstand med netværk, og prøv så at downloade Creative Cloud-appen igen.

3. Identificer eventuelle installationskonflikter.

• Hvis du har en firewall, kan det påvirke installationen. Kontakt en administrator for at hjælpe dig med at deaktivere den midlertidigt for at installere Creative Cloud-apps.
    • Nogle gange kan antivirusprogrammer påvirke overførslen. I dokumentationen til antivirusprogrammet kan du læse, hvordan du deaktiverer viruskontrollen midlertidigt.
  4. Prøv et andet link til filoverførsel.

Hvis ingen af de ovenstående løsninger løser problemet, kan du prøve at downloade programmet direkte. Du skal logge på i øverste højre hjørne af browseren med dit Adobe ID og adgangskoden.

Afinstaller og geninstaller Creative Cloud-computerprogrammet

Creative Cloud-programmet er nødvendig for at kunne arbejde med Adobe-apps, men hvis du har problemer med at installere apps, fordi programmet er blevet beskadiget, skal du afinstallere og geninstallere det.

Windows

1. Download ZIP-filen med exe-filen til afinstallation.

2. Pak Creative Cloud Uninstaller.zip ud.

3. Dobbeltklik på filen Creative Cloud Uninstaller.exe.

4. I afinstallationsprogrammet skal du bekræfte, at Creative Cloud-programmet skal fjernes. Læs meddelelsen, og klik på Fjern.

5. Afinstallationsprogrammet fjerner programmet fra computeren og viser en bekræftelse, når dette er gjort. Klik på Luk.

6. Hent og installer programmet Creative Cloud igen.

Hvis du har spørgsmål til download og brug af afinstallationsprogrammet, kan du få hjælp her.

Mac

1. Download zip-filen, og aktivér DMG-filen.

2. Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne vises der muligvis en advarsel om åbning af afinstallationsprogrammet fra DMG-filen. Klik på Åbn for at fortsætte.

3. I afinstallationsprogrammet skal du bekræfte, at Creative Cloud-programmet skal fjernes. Læs meddelelsen, og klik på Fjern.

4. Afinstallationsprogrammet fjerner programmet fra computeren og viser en bekræftelse, når dette er gjort. Klik på Luk.

5. Hent og installer programmet Creative Cloud igen.

Hvis du har spørgsmål til download og brug af afinstallationsprogrammet, kan du få hjælp her.

Virker det stadig ikke?

Dobbelttjek for at sikre, at dit problem ikke er relateret til systemkravene. Hvis det ikke løser det, kan dit problem være relateret til routeropsætningen, hardware-firewalls eller proxies eller andre avancerede forbindelsesproblemer.

Kontakt os for at få hjælp.