Brug linksene til download i nedenstående tabeller, hvis du har problemer med at downloade ældre versioner af apps eller ikke kan finde den version, du har brug for.

Bemærk:

Har du brug for hjælp til at downloade den nyeste version af en app? Læs, hvordan du downloader og installerer Creative Cloud-apps med disse nyttige instruktioner.

2017-apps

Produkt Windows Mac OS
Illustrator CC (2017) Windows (32 bit) | Windows (64 bit) Mac OS (64 bit)
InDesign CC (2017) Windows (32 bit) | Windows (64 bit) Mac OS (64 bit)
InCopy CC (2017) Windows (32 bit) | Windows (64 bit) Mac OS (64 bit)
Photoshop CC (2017, v. 18.1.7) Windows (32 bit) | Windows (64 bit) Mac OS (64 bit)

2015-apps

Produkt Windows Mac OS
Illustrator CC (2015.3) Windows (32 bit) | Windows (64 bit) Mac OS (64 bit)
Lightroom 6 Windows (64 bit) Mac OS (64 bit)

Installations vejledning

1. For at starte skal du blot klikke på et af download-linksene tabellen herover og gemme filen på maskinen.

2. Dobbeltklik på den hentede fil for at drage indholdet ud.

3. Vælg én af følgende fremgangsmåder for at starte installationen:

Windows: Dobbeltklik Set-up.exe fra den udtrukne mappe.

Mac OS: Dobbeltklik på Installér fra den udtrukne mappe.

4. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

5. Installationen af din app starter. Du kan se løbende status af installationen.

Tillykke! Din app er installeret og starter automatisk.

Bemærk:

Hvis du får en fejlmeddelelse under installation af appen, se Fejlfinding i forbindelse med download og installation for fejlfindingstrin.