• Selvom du stadig kan købe og bruge Lightroom 6 med en uophørlig licens, leverer Adobe ikke længere opdateringer til softwaren. Overvej at opgradere til Creative Cloud-fotografiplanen for at få de nyeste opdateringer i Lightroom Classic CC og det helt nye Lightroom CC og sikre, at softwaren fungerer med raw-filer fra de nyeste kameraer.
  • På grund af en API-adfærdsændring, der er indført af Facebook, vil Facebooks publiceringstjeneste ikke længere fungere i Lightroom 6 med en uophørlig licens. Se flere oplysninger i dette tekniske notat.

Download Lightroom 6 (enkelt-app-licens)

Du kan købe Lightroom 6 som et produkt med enkelt-app-licens (uden en Creative Cloud-plan), og du kan downloade og installere det på computeren. Lightroom er også inkluderet i planerne Creative Cloud Fotografi og Creative Cloud Alle apps.

Bemærk:

Hvis du har en Creative Cloud-plan af enhver type, behøver du ikke at købe Lightroom 6. Se Download dine Creative Cloud-apps.

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google). Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du klikke på Få et Adobe ID og følge instruktionerne på skærmen.

2. Gå til Adobes produktkatalog. Rul for at finde "Photoshop Lightroom 6", og klik på Køb nu.

Elementet opdateres for at vise de tilgængelige produktmuligheder.

3. Indtast din e-mailadresse, og vælg de ønskede produktmuligheder, f.eks. Fuld licens eller Licensopgradering, og klik på Fortsæt.

Opgradering eller fuld version
  4. Angiv betalingsmetode, og bekræft bestillingen Type, Platform, Sprog og Mængde. Klik på Afgiv sikker bestilling.

Afgiv sikker bestilling af Lightroom 6 (enkelt-app-licens)

Hvis du vælger en Licensopgradering, skal du indtaste serienummeret fra dit tidligere købte Lightroom-produkt under produktinstallationen og aktiveringen.

Hvis du ikke kan se serienummeret på skærmen, når du har logget ind med dit Adobe ID, skal du se Giv Lightroom CC-testversionen et serienummer for at aktivere som Lightroom 6.

5. Der vises en ordrebekræftelsesskærm. I afsnittet Ordreoversigt skal du klikke på Download.

En Dine downloads-skærm vises. Notér produkts serienummer.

6. Hvis du vil downloade Lightroom 6 til din computer, skal du klikke på linket Download for dit operativsystem (Windows eller Mac OS).

Download Lightroom 6

Bemærk:

Det kan tage noget tid at downloade Lightroom afhængigt af netværks- og computerhastigheden.

7. Hvis du vil installere Lightroom, skal du dobbeltklikke (Windows) eller klikke (Mac OS) på den downloadede fil.

8. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Windows: Følg instruktionerne i installationsprogrammet til Lightroom 6 for at pakke den downloadede fil ud og begynde installationen.
    • Mac OS: I vinduet Lightroom 6 skal du dobbeltklikke på Installer.

Bemærk:

Hvis du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil åbne programmet, skal du klikke på Åbn.

9. På velkomstsiden skal du klikke på Installer – jeg har købt.

10. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google).

11. Acceptér Adobe Software-licensaftalen.

12. Indtast serienummeret til Lightroom, når du har afsluttet dit køb, og klik på Næste.

Indtast serienummer
  13. Klik på Installer på skærmen Indstillinger.

Lightroom 6 installeres på computeren på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, f.eks. i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (Mac OS). Du kan åbne det på samme måde, som du åbner ethvert andet program på computeren.