Log på for at aktivere dine Creative Cloud-apps og knytte dem til din brugerlicens.

Log på fra Creative Cloud-computerappen

1. Start Creative Cloud-computerappen på følgende måde.

• Windows: Benyt en af følgende fremgangsmåder:
      • Dobbeltklik på ikonet Adobe Creative Cloud på skrivebordet.
      • Klik på knappen Start > Adobe Creative Cloud.
      • Klik på ikonet Creative Cloud  på proceslinjen.
    • macOS: Benyt en af følgende fremgangsmåder:
      • Vælg Finder > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
      • Klik på ikonet Creative Cloud  på menulinjen.

Bemærk:

Hvis Creative Cloud-computerappen ikke er installeret på computeren, kan du se, hvordan du downloader og installerer den.

2. Angiv dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og adgangskode i dialogboksen Log ind, og klik på Log ind.

Creative-Cloud-app-sign-in-panel

Når du er logget på, aktiveres alle installerede Creative Cloud-apps, der er tilknyttet dit Adobe ID, automatisk.

Log på fra et Creative Cloud-program

1. Kontrollér, at computeren er tilsluttet internettet.

2. Åbn et Creative Cloud-program, der er installeret på computeren.

3. Vælg Hjælp > Log på, og klik derefter på Log på nu.
    (Hvis denne indstilling er nedtonet eller angiver Log af (dit Adobe ID), er du allerede logget på).

4. Angiv dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode, og klik på Log på.

Når du er logget på, aktiveres også alle installerede Creative Cloud-apps, der er tilknyttet dit Adobe ID.