Log på for at aktivere dine Creative Cloud-apps og knytte dem til din brugerlicens.

Log på fra et Creative Cloud-program

1. Kontrollér, at computeren er tilsluttet internettet.

2. Åbn et Creative Cloud-program, der er installeret på computeren.

3. Vælg Hjælp > Log på, og klik derefter på Log på nu.
    (Hvis denne indstilling er nedtonet eller angiver Log af (dit Adobe ID), er du allerede logget på).

4. Angiv dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode, og klik på Log på.

Når du er logget på, aktiveres også alle installerede Creative Cloud-apps, der er tilknyttet dit Adobe ID.

Fra Creative Cloud-computerappen

1. Klik på det nedtonede Creative Cloud-ikon, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller docken (Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen. (Hvis Creative Cloud-computerappen åbnes, er du allerede logget på).

2. Angiv dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode, og klik på Log på.

Når du er logget på, aktiveres alle installerede Creative Cloud-apps, der er tilknyttet dit Adobe ID, automatisk.