Target tool in DTM can easily be added and automatically configured, see content here: https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/dtm/target.html

 

 

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online