Et eler flere af følgende problemer opstår i Edge Animate CC, version 3.0:

• Ved startet vises en sort skærm, hvor det kun er den øverste menu, der kan ses, i stedet for startsiden.
  • Når du oprettet et dokument (Filer > Ny) eller åbner et eksisterende dokument, vises stadiet og kartonområdet ikke. I stedet vises en sort skærm.
  • Når du offentliggør indhold, er output blankt.
  • Sletning af tidslinje eller udførsel af enhver handling fører til en fejl:
timeline_error

Løsning

1. Luk Edge Animate.

2. Åbn værtsfilen i ethvert teksteditor program og tilføj følgende linje:

127.0.0.1 localhost

Du kan nu finde værtsfilen på følgende lokationer:

• Mac OS X -  /etc/hosts
    • Win -  %systemroot%\system32\drivers\etc\hosts

Bemærk:

Hvis du redigerer i filen ved brug af Notesblok på Windows, skal du sørge for at starte Notesblok som administrator, så du kan gemme filen.

Hvis linjen ovenfor allerede findes i værtsfilen, skal du sørge for at linjen ikke er kommenteret.

3. Gem filen. Sørg for at filtypenavn ikke ændres, når du gemmer.

4. Genstart din computer for at ændringerne i værtsfilen kan træde i kraft.

5. Start Edge Animate.

Yderligere oplysninger

Denne fejl opstår, grundet en fejl ved tilbagekobling ved adresseopslag.