Når du starter Edge Animate CC (2014 versionen) vises en fejl på Velkommen-skærmen.

Når Edge Animate CC (2014 versionen) starter, vises følgende fejlmeddelelse på Velkommen-skærmen:

notfound error_animate

Denne meddelelse vises også på Scene, når du opretter en ny fil (Filer > Ny).

stage

Yderligere oplysninger

Edge Animate forbinder intert til TCP-porten 54321. Hvis denne port allerede benyttes af et andet program, vil du se en fejlmeddelelsen ovenfor vist i Scene.

Løsning

Sørg for at TCP-porten 54321 er tilgængelig for Edge Animate ved at udføre følgende trin:

Windows:

1. Luk Edge Animate.
  2. Gennemse alle processerne og porterne, der er i brug på din computer. Brug TCPViev for at gøre dette. Download TCPView ved at klikke her.
  3. Start TCPView. Sort portnummeret og se om 54321 er på listen. Hvis det er på listen, skal du lukke det program, der bruger porten.
  4. Genstart Edge Animate.

Mac:

1. Luk Edge Animate.
  2. Kør følgende kommando i dit terminalvindue for at finde ud af, om port 54321 benyttes af et andet program:
  3. lsof –n | grep 54321 | awk ‘{print $2}’

Hvis et andet program bruger 54321, vil kommandoen vende tilbage med programmets proces-ID. Noter dette proces-ID.

4. For at finde den processor, der bruger porten, skal du køre følgende kommando i terminalen:
  5. ps <process_ID_returned_in_the_previous_step>

6. Luk eller afslut den proces, som ovenstående kommando er vendt tilbage med.
  7. Genstart Edge Animate.