Hvilken version af Edge Animate CC bruger du nu?

Jeg bruger Edge Animate CC 2014-udgaven

I Creative Cloud-appen skal du lokalisere Edge Animate CC (2014) i sektionen over installerede apps og klikke på Opdater.

Når opdateringen er installeret, viser Creative Cloud-appen en meddelelse, der indikerer at opdateringen er fuldført. Når en opdatering er gennemført viser Om boksen (Hjælp > om på Win; Edge Animate > Om på Mac) versionen som 2014.1 udgaven.

Den seneste opdatering til 2014 udgaven af Edge Animate CC (2014.1) erstatter Edge Animate CC 2014 udgaven. Hvis du af en eller anden grund vil installere Edge Animate CC 2014 udgaven, kan du hente installationen på følgende adresse:

Hvis du vil installere en af de andre tidligere versioner af Edge Animate, skal du bruge Creative Cloud-appen. Gå til sektionen Find Nye Apps i appen og klik på Filtre & Versioner og vælg Tidligere Version. Find Edge Animate på listen og klik på Installer rullelisten og klik derefter på den version, du ønsker.

Bemærk:

Den seneste opdatering til 2014 udgaven af Edge Animate CC kan ikke vær installeret sammen med en eller alle tidligere versioner af Edge Animate.

Jeg bruger Edge Animate CC (3.0) eller tidligere

I Creative Cloud-appen, skal du finde Edge Animate CC (2014) i sektionen Nye Versioner af Installerede Apps og klikke på Prøv/Installer.