Beskadigede foretrukne filer kan forårsage nedbrud, fejl og anden uventet opførsel i Edge Animate. Følg vejledningen nedenfor for at gendanne foretrukne til standardindstillingerne.

Windows brugere: Noget af fremgangsmåden nedenfor kræver, at du har adgang til skjulte mapper. Windows viser ikke skjulte mapper og filer ved deres standardindstillinger. For vejledning i at vise disse skjulte filer se Vis skjulte filer, mapper og filnavne udvidelser | Windows Vista, Windows 7.

Mac OS 10.7 "Lion" brugere: Noget af fremgangsmåden nedenfor kræver, at du har adgang til din brugerbiblioteksmappe. Apple har lavet dette til en skjult mappe i Mac OS 10.7. For vejledning i hvordan du får adgang til dit brugerbibliotek, seAdgang til skjult brugerbiblioteksfiler | Mac OS 10.7 Lion.

Fjern eksisterende foretrukne indstillinger

1. Afslut Edge Animate.

2. Vælg én af følgende fremgangsmåder:

• Mac OS: I Finder skal du navigere til /Brugere/Dit brugernavn/Bibliotek/Foretrukne/Adobe.
    • Windows: I Windows Explorer skal du navigere til C:\Brugere\Dit brugernavn\AppData\Roaming\Adobe.
  3. Omdøb Edge Animate mappen til, for eksempel, gammel Edge Animate.

Prøv at genskabe problemet

Genstart Edge Animate når du har fjernet de eksisterende foretrukne indstillinger. Programmet skaber nye foretrukne filer og mapper ved hjælp af standardindstillingerne.

Prøv derefter at genskabe problemet, som du havde før.

Hvis problemet blev løst, var den beskadigede foretrukne indstilling årsagen.

Hvis problemet fortsætter, så var den foretrukne indstilling ikke årsagen og du kan erstattet den originale foretrukne indstilling.

For at gendanne den originale foretrukne indstilling, skal du gøre følgende:

1. Afslut Edge Animate.

2. Slet den nye foretukne mappe og gendan det originale navn på den tidligere mappe.