Oprettelse af batchfiler og scripts til installation i virksomheden | CC eller CC 2014

Håndtering af undtagelser ved hjælp af batchfiler og scripts

Processen med at køre Exception Deployer under installationen kan gøres nemmere vha. batchfiler og scripts.

Forløbet af installationsprocessen er som følger:

1. (kun Windows) Kør Exceptions Deployer-værktøjet i "pre"-tilstand for at installere Acrobat.
  2. (Windows og Mac OS) Installer indholdet af mappen Build.
  3. (Windows og Mac OS) Kør Exceptions Deployer-værktøjet i "pre"-tilstand for at installere andre produkter og komponenter, der skal installeres efter installationen af indholdet af mappen Build.

Kørsel af Exceptions Deployer-værktøjet i "pre"-tilstand for at installere Acrobat i Windows

1. Opret en tom tekstfil, og navngiv den BeforeSetup.bat
  2. Kopiér følgende kommando til den tomme tekstfil:
PushD "%~dp0"
Set installdir=%~dp0
@echo off

Echo "Installing the Creative Cloud exceptions. Press any key to start the installation."
PAUSE
ExceptionDeployer --workflow=install --mode=pre --installLanguage=en_US
Echo "Finished installing the Creative Cloud exceptions. Press any key to finish."
PAUSE
  1. Gem filen.
  2. Højreklik på batchfilen, og kør den som administrator.
  3. Installer indholdet af mappen Build.

Kørsel af Exceptions Deployer-værktøjet i "post"-tilstand (Windows)

1. Følg denne fremgangsmåde, når indholdet af mappen Build er blevet installeret.
  2. Opret en tom tekstfil, og navngiv den AfterSetup.bat.
  3. Kopiér følgende kommando til den tomme tekstfil:
PushD "%~dp0"
Set installdir=%~dp0
@echo off

Echo "Installing the Creative Cloud exceptions. Press any key to start the installation."
PAUSE
ExceptionDeployer --workflow=install --mode=post --installLanguage=en_US
Echo "Finished installing the Creative Cloud exceptions. Press any key to finish."
PAUSE
  1. Gem filen.
  2. Højreklik på batchfilen, og kør den som administrator.

Kørsel af Exceptions Deployer-værktøjet i "post"-tilstand (Mac OS)

• Bemærk: På nuværende tidspunkt er der ingen undtagelser på Mac-platformen.
  1. Opret en tom tekstfil, og navngiv den Exceptions.sh.
  2. Kopiér følgende kommando til den tomme tekstfil:
#!/bin/sh

read -p "Press [Return] key to start the installation."
sudo ./ExceptionDeployer.app --workflow=install --mode=post --installLanguage=en_US
read -p "Press [Return] key to exit the installation."

Gem filen. Gør scriptet eksekverbart.