Adgang til Creative Cloud for elever og studerende under skolelukning pga. COVID-19

Idet forårssemesteret nærmer sig sin afslutning, nærmer den udvidede adgangsperiode til Adobe Creative Cloud-programmer sig også sin afslutning d. 6. juli 2020. Efter denne dato vil adgangsrettighederne vende tilbage til niveauet før d. 19. marts 2020.

Oplysninger til studerende og lærere

Den gratis adgang til Creative Cloud-programmer hjemmefra slutter den 6. juli 2020.

Alt indhold oprettet ved hjælp af de midlertidige licenser gemmes lokalt eller på dit Spark-lager, så du ikke mister nogen aktiver. Hvis du havde en skolelicens eller en delt licens til Creative Cloud-programmer, skal du kontakte administratoren på uddannelsesinstitutionen angående dine muligheder.

Du kan holde dig up to date med de nyeste Adobe-tiltag i forbindelse med COVID-19 ved at læse dette materiale om de særlige tiltag.

Hold din kreativitet og dine færdigheder ved lige i løbet af sommeren

Hvis din tidligere adgang ikke inkluderede Adobe Creative Cloud-programmer, får du vist en meddelelse om en prøveversion, når du åbner et program, og programmet har begrænset funktionalitet. Du kan dog fortsætte med at holde dine færdigheder inden for foto- og videoredigering, grafisk design, UI-opbygning m.m. ved lige. Opret et privat Adobe ID med en e-mailadresse, der ikke er tilknyttet din uddannelsesinstitution, for at drage fordel af disse gratis funktioner:

Udgiv og del dit arbejde

Adobe Portfolio

For at hjælpe nyuddannede gør vi Adobe Portfolio gratis i et år. Uanset om du vil vise hele dit arbejde til potentielle arbejdsgivere eller oprette en enkel webside, er vi her for at hjælpe. Vær den første til at høre om udgivelsen ved at tilmelde dig her.

Adobe Spark

Opret smukke billeder, videoer og websider, og imponer venner, lærere og fremtidige arbejdsgivere.

Besøg spark.adobe.com

Opret fotos, videoer og prototyper

Adobe Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom til mobilenheder bruger Adobe Photoshop-teknologi, så du kan skabe og dele billeder i professionel kvalitet vha. din smartphone eller tablet.

iPhone | iPad | Android

Adobe Premiere Rush

Skab videoindhold i professionel kvalitet med dit mobilkamera. Rediger indholdet med brugervenlige lyd- og videoredigeringsværktøjer, og del på sociale medier som YouTube, Facebook og Instagram.

iOS | Android

Adobe XD

Opret prototyper, der gør dine ideer til virkelighed. Lær, hvordan du designer og opbygger en elegant mobilapp eller -websted – en færdighed efterspurgt af mange arbejdsgivere i dag.

Download Adobe XD

Scan, og rediger PDF-filer

Adobe Acrobat Reader

Læs, skriv noter til, samarbejd med andre, underskriv, og arbejd med digitale dokumenter, uanset hvor du befinder dig vha. det førende gratis PDF-værktøj Adobe Acrobat Reader.

Computer | iOS | Android

Adobe Scan

Scan håndskrevet indhold og formularer, og konverter det til Adobe PDF-filer i høj kvalitet. Med Adobe Scan har du altid en gratis scanner i din lomme, så du hurtigt kan scanne indhold og dele det via e-mail eller uploade til din GDrive.

iOS | Android

Opgradering til Creative Cloud

Som studerende eller lærer kan du spare over 60 % på privat køb af Creative Cloud.

Du kan læse mere i Ofte stillede spørgsmål for lærere og studerende.

Oplysninger til it-administratorer

Idet forårssemesteret nærmer sig sin afslutning, nærmer den udvidede adgangsperiode til Adobe Creative Cloud-programmer sig ligeledes sin afslutning d. 6. juli 2020. Efter denne dato vil de studerendes adgangsrettigheder vende tilbage til niveauet før d. 19. marts 2020. Den midlertidige adgangsordning til Adobe-programmer hjemmefra inkluderer ikke noget lagerplads, så de studerende mister ikke deres gemte data.

Bemærk:

Som administrator behøver du ikke at fjerne brugere fra Adobe-administratorkonsollen for at fjerne deres adgang. Adgangen fjernes automatisk.

Du kan holde dig up to date med de nyeste Adobe-tiltag i forbindelse med COVID-19 ved at læse dette materiale om de særlige tiltag.

1. Giv de studerende og lærerne besked

Da vi ikke sender e-mails til dine brugere uden tilladelse, skal du selv give brugerne besked om udløbsdatoen. Du kan bruge følgende skabelon til at give de studerende besked om, at de ikke længere har adgang, samt fortælle dem om de muligheder, de har for at bruge gratis Adobe-software.

Download

2. Kontakt din Adobe-kontaktperson eller -forhandler

Adobe introducerer nye muligheder for at gøre licenser mere tilgængelige for studerende. Du kan få mere at vide ved at kontakte din Adobe-kontaktperson eller -forhandler.

Deltag i samtalen

Hvis du vil samarbejde, stille spørgsmål og chatte med andre Creative Cloud- og Document Cloud-administratorer, kan du bruge vores virksomheds- og teams-fællesskab. I fællesskaberne kan du frit spørge, dele og lære fra ligesindede i branchen.