Adgang til Creative Cloud for studerende og lærere, mens skolen er lukket på grund af COVID-19

Læs mere om vores opdaterede tilbud med uddannelsesrabatter, tilpasset dine behov.

Adobe tilbyder uddannelsesrabatter og licensprogrammer, der dækker studerendes og institutioners behov.

• Nye videregående uddannelsesinstitutioner kan nu købe Adobe VIP-licenspakken til studerende med et lavere minimumsantal og til reduceret pris. I USA er minimumsantallet for eksempel 100 licenser, og prisen er sat ned til 142,00 USD pr. studerende pr. år. Udforsk muligheder.
  • Der er muligheder for forlængelse for at hjælpe studerende, der modtager fjernundervisning. Kontakt din Adobe-repræsentant eller din autoriserede forhandler for at få mere at vide eller anmode om en konsultation.
Bemærk:

Det er muligt at udrulle licenser til navngivne brugere i virtuelle miljøer, men delte enhedslicenser med Creative Cloud er ikke tilladt i øjeblikket. Få mere at vide om Adobes virtualiseringspolitik.

Brug Adobes ressourcer til fjernundervisning til at engagere fjernstuderende

Ved skoler og universiteter fortsætter man med fjernundervisning og hybridklasser, og vi ønsker i den forbindelse at give en håndsrækning. Tag et kig på de omkostningsfrie fjernundervisningsressourcer, som omfatter motiverende timeplaner, kurser, blogindlæg og on-demand webinarer fra Adobe og vores partnere.

Fortsæt med at lære og være kreativ

Hvis du ikke er tildelt adgang til Adobe Creative Cloud-computerapps via din brugsret, bliver der vist en meddelelse om testversion, når du åbner en app, og der vil være begrænsninger på, hvilke funktioner du kan bruge. Du kan dog øve dig på blandt andet billed- og videoredigering, grafisk design og UI-prototyper. Opret et personligt Adobe ID med en anden e-mailadresse end den, du bruger på skolen, for at benytte dig af disse omkostningsfrie funktioner:

Udgiv og del dit arbejde

Adobe Portfolio

Vi giver nyuddannede omkostningsfri adgang til Adobe Portfolio i et år. Dermed kan du lave alt fra websteder med en enkelt side til komplette porteføljewebsteder, hvor du præsenterer dit arbejde for potentielle arbejdsgivere. Tilmeld dig her for at være den første til at på besked om lanceringen.

Adobe Express

Opret nemt flotte billeder, videoer og websider, som gør indtryk på vennekredsen, underviserne eller fremtidige arbejdsgivere.

Gå til express.adobe.com

Opret billeder, videoer og prototyper

Adobe Lightroom

Med lidt magi fra Adobe Photoshop-teknologien giver Adobe Photoshop Lightroom for mobile dig mulighed for at oprette og dele billeder i professionel kvalitet fra telefon eller tablet.

iPhone | iPad | Android

Adobe Premiere Rush

Lav videoer i høj kvalitet på mobilenheder med indbygget kamerafunktion. Rediger med brugervenlige værktøjer til blandt andet lyd og bevægelsesgrafik, og del på til sociale kanaler som YouTube, Facebook og Instagram, direkte fra appen.

iOS | Android

Adobe XD

Gør dine ideer til virkelighed gennem prototyper. Find ud af, hvordan du designer og bygger en elegant mobilapp eller et websted – dette er en af de færdigheder, der er mest efterspurgt blandt dagens arbejdsgivere.

Download Adobe XD

Scan og interager nemt med PDF-filer

Adobe Acrobat Reader

Med det førende PDF-værktøj Adobe Acrobat Reader kan du omkostningsfrit læse, kommentere, samarbejde om, signere og arbejde med dine digitale dokumenter overalt.

Computer | iOS | Android

Adobe Scan

Scan og omdan nemt håndskrevet indhold og manuelt udfyldte formularer til Adobe PDF-filer i høj kvalitet. Del de scannede filer via e-mail, eller upload dem til GDrive med den omkostningsfrie scanner Adobe Scan, som du har med i lommen.

iOS | Android

Opgradering til Creative Cloud

Hvis du er studerende eller lærer, kan du spare mere end 60 % på et personligt Creative Cloud-køb.

Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om studerende og lærere.

Deltag i samtalen

Hvis du vil samarbejde, stille spørgsmål og chatte med andre Creative Cloud- og Document Cloud-administratorer, kan du bruge vores enterprise- og teams-fællesskab. I fællesskaberne kan du frit stille spørgsmål, dele og lære af kollegaer i branchen.