Problemer med opdatering af ARM-enheder ved hjælp af Remote Update Manager

Når du bruger Adobes Remote Update Manager for at opdatere Adobe-apps på Apple ARM-enheder (M1-chipsæt), observeres fejl såsom følgende:

Remote Update Manager – ARM-fejl

Dette betyder, at du i øjeblikket ikke kan bruge Remoter Update Manager til opdateringer af Apple ARM-enheder. Du kan dog bruge andre metoder til at installere og opdatere Apple ARM-enheder – f.eks. give dine brugere mulighed for at opdatere apps via Creative Cloud-computerappen eller oprette en pakkeopdatering på Admin Console.

Vi undersøger i øjeblikket dette problem og frigiver snart en løsning.