Sådan finder du betalingsmuligheder til brug i teams

Adobe gør stiller flere betalingsmetoder til rådighed ved køb af et teamabonnement. Betalingsmetoder, f.eks. kreditkort, PayPal eller indkøbsordrer, varierer afhængigt af dit land eller din region, og de relevante metoder vises ved betaling.

Sådan finder du de tilgængelige betalingsmetoder:

1. Gå ind på siden Creative Cloud-abonnementer.

2. Klik på fanen Erhverv, og klik på Vælg abonnement.

3. Vælg det ønskede abonnement, og klik på Køb nu.

De tilgængelige betalingsmetoder vises nederst i vinduet.

Betal

4. For at ændre land skal du klikke på pilen ud for Land eller område nederst på siden og vælge det ønskede område.