Sådan finder du de tilgængelige betalingsmuligheder til teams

Adobe tilbyder flere forskellige betalingsmetoder, som du kan bruge til at købe dine teams-abonnementer. Betalingsmetoderne, såsom kreditkort, PayPal eller indkøbsordrer, varierer afhængigt af dit land eller dit område og vises i indkøbsarbejdsforløbet.

For at finde de tilgængelige betalingsmetoder skal du gøre følgende:

1. Gå til siden Creative Cloud-planer.

2. Klik på fanen Erhverv, og klik derefter på Vælg dine planer.

3. Vælg din plan, og klik derefter på Køb nu.

De tilgængelige betalingsmetoder vises nederst i vinduet.

Betal

4. For at skifte område skal du klikke på pil ned ud for Land eller områder nederst og derefter vælge det ønskede område.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online