Skærmen Login er påkrævet vises ved start af Creative Cloud-programmer

Problem

Skærmen Login er påkrævet vises ved start af Creative Cloud-programmer, der er licenseret med et volumenserienummer, der er installeret via OS-kloning eller afbildningsteknologier.

Løsning

1. Installer den licenserede OS-afbildning (med Creative Cloud-programmer, der allerede er installeret og licenseret) på målmaskinen.

2. Hent adobe_oobelib.dll.zip (til Windows) eller adobe_oobelib.dylib.zip (til MacOS) her, og udpak filerne på målmaskinen.

3. Erstat filerne dll eller dylib, der er udpakket i trin 2, på følgende placering på den klonede maskine (uden at starte programmet)

• Win: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\P7\
    • Mac: /Applications/Utilities/Adobe Application Manager/P7/