Adobes generelle brugsbetingelser: Opdateringer og detaljer

En opdatering til Adobes generelle brugsbetingelser

For kunder med Document Cloud og Creative Cloud

Denne opdatering til Adobes generelle brugsbetingelser (Betingelser) præciserer, at det indhold, som brugerne gemmer i Document Cloud og Creative Cloud for teams eller enterprise, kan kontrolleres af den virksomhed, der leverer abonnementet (Erhvervsbetingelser).

• Hvis du har modtaget et Document Cloud- eller Creative Cloud for teams- eller enterprise-abonnement fra et Erhverv (såsom en organisation, en virksomhed, en myndighed eller en uddannelsesinstitution), er lageret, der er knyttet til et sådant abonnement, en Erhvervsprofil. En sådan virksomhed kontrollerer muligvis din forretningsprofil og alt indhold, du gemmer i den.
  • Dit indhold, der er gemt på virksomhedens lagerplads, forbliver utilgængeligt for andre medlemmer af dit team, medmindre du deler dit indhold med dem.
  • Indhold og filer, der er gemt uden for virksomhedens lagerplads, såsom harddisk eller cloud-lagringstjenester (f.eks.Dropbox, Google Drive, OneDrive) påvirkes ikke af opdateringen til Betingelserne.
  • Hvis du er en Document Cloud-bruger, forbliver Adobe Sign-aktiver en del af profilen, der tildeles Adobe Sign-retten og kan ikke ellers flyttes.
Bemærk:

For at fortsætte med at bruge Document Cloud- og Creative Cloud-tjenester og -software skal du acceptere de opdaterede betingelser.

Til Stock-kunder

Hvis du er en Creative Cloud for teams-bruger, der har en individuel plan inkl. Stock (for eksempel et abonnement eller kreditpakke), flytter vi ikke noget af din eksisterende kvote, kredit eller licenshistorik fra din personlige profil til din erhvervsprofil, medmindre det anmodes eller godkendes af dig.Du kan åbne stock.adobe.com/migrate for at starte migreringsprocessen, når den er tilgængelig.

Bemærk:

Hvis du vælger at flytte dit Stock-indhold fra din personlige profil til din erhvervsprofil, skal du også flytte din kvote og dine credits. Ligeledes, hvis du vælger at flytte dine Stock-kvota eller -credits, skal du også flytte din licenshistorik til din erhvervprofil. Du kan læse mere i denne hjælp-artikel: https://helpx.adobe.com/dk/stock/help/business-profiles-adobe-stock.html.

Almindelige spørgsmål

Ja. Så længe du har et abonnement på Creative Cloud og Document Cloud for teams- eller enterprise-lagring.

Hvis du kun bruger Experience Cloud, gælder erhvervsbetingelserne ikke.

Ja. Du kan permanent slette personligt indhold fra Creative Cloud eller Document Cloud for teams- eller enterprise-lagring, når du har accepteret de opdaterede betingelser. Indtil da kan den virksomhed, der gav dig licensen, muligvis få adgang til og kontrol over dette indhold.

Her er nogle ofte stillede spørgsmål (https://helpx.adobe.com/dk/enterprise/kb/update-terms-of-use.html#export-assets) for at hjælpe dig med at flytte dit personlige indhold fra teams eller virksomhedsopbevaring af Creative Cloud og Document Cloud.

Hvis du er bekymret for, at dit indhold, der er gemt på en Creative Cloud- eller Document Cloud for teams- eller enterprise-lagerplads, kan åbnes og kontrolleres af virksomheden, der leverer dit abonnement, har du to muligheder:

• Du kan flytte alt dit personlige indhold fra Creative Cloud- eller Document Cloud for teams- eller enterprise-lagerpladsen som beskrevet ovenfor; eller
  • Hvis du i øjeblikket har en personlig e-mail tilknyttet din Creative Cloud- eller Document Cloud for teams- eller enterprise-konto, kan du bede din team- eller virksomhedsadministrator om at tildele abonnementet igen til din arbejds-e-mailadresse. Ved kun at gøre dette for Creative Cloud, vil din nuværende (personlige) e-mailadresse som standard være et omkostningsfrit medlemskab til Creative Cloud eller til et betalt personligt abonnement (hvis du har et), og indholdet forbliver på din personlige konto.

Ja. Du kan slette personligt (https://helpx.adobe.com/dk/creative-cloud/help/delete-files-permanently.html) indhold fra Creative Cloud for teams- eller enterprise-lagerplads. Du kan også slette personligt (https://helpx.adobe.com/dk/creative-cloud/help/delete-files-permanently.html#permanently-delete-dc-files) indhold fra Document Cloud for teams- eller enterprise-lagerplads.