Bliv medlem af et teams- eller virksomhedsmedlemskab: Acceptér invitationen.

Acceptér e-mailinvitationen

For at få adgang til et teams- eller virksomhedsmedlemskab skal din it-administrator invitere dig. Umiddelbart efter administratoren har sendt invitationen, modtager du en e-mailbesked. Hvis it-administratoren har sendt invitationen, og du ikke kan finde e-mailen, kan du bede administratoren om at sende den igen.

1. Åbn e-mailbeskeden, og klik på Kom i gang.

Bemærk:

Hvis du ikke kan finde e-mailen fra din administrator, kan du søge efter en e-mail fra message@adobe.com eller med emnet "Deltag sammen med dit team". Hvis det ikke virker, skal du kontakte din it-administrator for at sikre, at @adobe.com er på hvidlisten.

2. På den side, der åbnes, skal du skrive dit navn, oprette en adgangskode og vælge dit land.

3. Klik på Fortsæt.

Bemærk:

Hvis du allerede har et Creative Cloud- eller Document Cloud-medlemskab, kan du have mere end ét medlemskab. Du kan f.eks. have et individuelt medlemskab og din virksomheds teammedlemskab. Hvis du i stedet vil annullere dit individuelle medlemskab uden at skulle betale opsigelsesgebyr og tilmelde dig igen med team- eller virksomhedsmedlemskabet, skal du kontakte support.

4. Du kan aktivere dit nye teammedlemskab ved at logge ud af enhver Creative Cloud- eller Document Cloud-app, der allerede er installeret på computeren. Når du logger ud af en Document Cloud- eller Creative Cloud-app, deaktiveres alle apps, der er tilknyttet dette Adobe ID på den pågældende computer.
    • Start en app, f.eks. Photoshop, og vælg Hjælp > Log ud
    • Luk appen, og start den igen.
    • Du kan aktivere dit nye medlemskab ved at vælge Hjælp Log ind og logge ind med dit Adobe ID og din adgangskode.
    Du kan finde detaljerede instruktioner under Log ind og log ud for at aktivere Creative Cloud-apps.

Creative Cloud-brugere kan også logge ud og logge ind igen på Creative Cloud ved hjælp af Adobe Creative Cloud-computerappen.
    • Du kan åbne Creative Cloud-computerappen ved at klikke på Creative Cloud-ikonet, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS).

Bemærk:

Hvis du endnu ikke har downloadet Creative Cloud-computerappen, kan du downloade og installere den fra siden Creative Cloud-computerapp.

Ikon for Creative Cloud-computerappen
    • I Creative Cloud-computerappen skal du klikke på Log ud i menuen Profil.
    • I dialogboksen, som kommer frem, skal du klikke på Log ud igen for at bekræfte.
    • Adobe-loginvinduet vises. For at aktivere dit nye medlemskab skal du logge ind med dit Adobe ID og din adgangskode.