Adobe Express til teams- og enterprise-kunder

Adobe Spark hedder nu Adobe Express og indeholder to ekstra apps – Adobe Photoshop Express og Adobe Premiere Rush. Dine eksisterende Creative Cloud Alle apps- og planer med enkelt app forbliver uændrede.

Desuden giver Adobe Premiere Rush dig ret til hele Adobe Express-tilbuddet.

Adobe Express

Det er hurtigere og nemmere at oprette smukke grafiske elementer, websider og historier med Adobe Express. Med et par magiske klik kan du skabe effektfuldt indhold.

Adobe Express-planen omfatter følgende:

• Adobe Express-webapp og -mobilapps
  • Premiere Rush-computerapp + -mobilapp
  • Photoshop Express-mobilapp
  • Creative Cloud-tjenester

Få mere at vide om Adobe Express.

Teams- og enterprise-kunder kan ikke købe Adobe Express som enkeltstående tilbud. Det er dog inkluderet i Creative Cloud Alle Apps-planen og alle Enkelt-app-planer (samt Pro-udgaver) undtagen InCopy, Acrobat og Substance.

Uddannelsesinstitutioner

Adobe Spark til uddannelse hedder nu Adobe Express til uddannelse og koster ikke noget for grundskoler samt gymnasiale og videregående uddannelser med Federated ID'er eller Enterprise ID'er.

Eksisterende Adobe Spark til uddannelse-planer opgraderes til Adobe Express til uddannelse, som omfatter Adobe Express, Premiere Rush og Photoshop Express. Disse planer er fortsat omkostningsfrie for grundskoler, gymnasier og videregående uddannelser. Få mere at vide.

Ændringer til Adobe Spark-planer

Hvis din plan inkluderede Adobe Spark, er Spark post (web & mobil) nu Adobe Express-appen på web og mobil. Dine Spark-projekter er stadigvæk tilgængelige på Adobe Express-appen.

Kunder, som fornyer

For Teams-medlemskab, som er købt direkte på Adobe.com, bliver Spark ved fornyelse konverteret til Adobe Express, og brugerne bevarer automatisk rettigheden.

For Enterprise- og Teams-medlemskaber, der er købt pr. telefon eller via en forhandler, skal du ved fornyelse vælge at forny Creative Cloud Alle apps-planen eller en anden plan med enkelt app (undtagen InCopy, Acrobat eller Substance). I dette tilfælde skal du overføre brugerne til den nye plan.

Bemærk:

Når du tildeler brugere til en anden plan ved fornyelsen, anbefaler Adobe, at du eksporterer listen over brugere, som er tildelt Adobe Spark, før du fornyer planen.

Kunder, som fornyer, kan forvente følgende andre ændringer:

• Enkelt-app-planerne InCopy, Acrobat og Substance 3D inkluderer ikke Adobe Express.

Nye kunder

Nye kunder kan få den fulde Adobe Express-værdi ved at købe Creative Cloud Alle apps og Enkelt-app (undtagen InCopy, Acrobat og Substance)

Eksisterende kunder

Hvis din plan giver adgang til enten Adobe Spark eller Adobe Premiere Rush, opdateres den med Adobe Express-apps og -tjenester.

Ofte stillede spørgsmål

For administratorer

• Hvordan får jeg adgang til Adobe Express?
    Hvis du vil bruge hele Adobe Express-planen, kan du købe Creative Cloud Alle apps-planen eller enhver plan med enkelt app, bortset fra InCopy, Acrobat og Substance.
  • Påvirker Adobe Express-planen min lagerplads?
    Planen påvirker ikke din eksisterende lagerplads. Dine aktiver og din lagerplads forbliver uændrede.
  • Behøver jeg at tildele Spark- eller Premiere Rush-brugere til Adobe Express igen, før jeg fornyer min plan?
    Du behøver ikke at tildele licenserne igen midt i cyklussen. Brugere, som har adgang til Spark eller Premiere Rush, får automatisk ret til hele Adobe Express-planen.
    Men afhængigt af medlemskabet kan du dog være nødt til at tildele licenser igen efter fornyelse. Få mere at vide.
  • Hvordan uddelegerer jeg flere Spark-licenser, end jeg tidligere har købt, nu hvor jeg ikke længere kan se Spark i Adobe Admin Console?
    I stedet for Adobe Spark kan du købe licenser til enhver anden Enkelt app-plan (bortset fra InCopy, Acrobat og Substance) eller Creative Cloud Alle apps. Disse planer giver dig ret til hele Adobe Express-planen.
  • Min kontrakt bestod af 50 Enkelt-app-licenser med kun 40 delegerede licenser. Kan jeg tildele disse yderligere 10 licenser?
    Ja.
  • Hvordan fornyer jeg min kontrakt, som består af 50 Spark Enkelt-app-licenser?
    Du kan forny til enhver plan med enkelt app (undtagen InCopy, Acrobat og Substance) eller Creative Cloud Alle apps-planen. Disse planer giver dig ret til hele Adobe Express-planen.

For brugere

• Hvad sker der med mine projekter, som er oprettet med Spark Post?
    Projekter, der er oprettet i Adobe Spark Post (iOS og Android), vil fortsat være tilgængelige med den samme funktionalitet i Adobe Express (iOS, Android og Web).
    Du kan logge ind med det samme Adobe ID, som bruges i Spark-mobilapps, for at få adgang til alle dine projekter.
  • Vil jeg komme til at miste projekter, som jeg har oprettet i Spark til web?
    Nej, du kommer ikke til at miste projekterne. Dine aktiver vil være tilgængelige i Adobe Express.