Adobe Express til virksomhedskunder

Adobe Express til virksomheder

Adobe Express er den nemme, alt-i-én-app til oprettelse af AI-indhold til din virksomhed. Brug generative funktioner leveret af Adobe Firefly til hurtigt at lave brandede visuelle elementer, der skiller sig ud, f.eks. billeder, videoer, PDF'er og opslag til sociale medier.

Hvad kan Adobe Express gøre for min virksomhed?

Adobe Express til virksomheder giver alle teams i din organisation mulighed for at skabe indhold, der passer til jeres brand. Det gælder alle lige fra de kreative teams til marketing, salg, HR og meget mere.

De bedste Adobe Express-funktioner, der kan hjælpe dine teams, er blandt andet:

ALT-I-EN-EDITOR

Lav nemt billeder, videoer, PDF'er, opslag på sociale medier, præsentationer og meget mere.

SKABELONLÅSNING

Opret og del låste skabeloner med dine teams for at bevare brandintegriteten for alt dit indhold. Find ud af, hvordan du opretter låste skabeloner.

GENERATIVE AI-VÆRKTØJER

Generér og rediger flyers og opslag til sociale medier, billeder, teksteffekter og meget mere med en enkel indstilling. Tilpas størrelsen på dit indhold, og oversæt tekst til 45 forskellige sprog.

SAMMENKÆDEDE AKTIVER

Adobe Photoshop- og Illustrator-aktiver, der er skabt af kreative teams, kan deles, så alle arbejder med det seneste brand-godkendte aktiv.

Få mere at vide om, hvordan din organisation kan skalere oprettelse af brandet indhold med Adobe Express til virksomheder.

Køb af Adobe Express til din virksomhed

Som et enkeltstående tilbud

Adobe Express er tilgængeligt som et enkeltstående tilbud.

Små og mellemstore virksomheder kan komme i gang i dag og købe Adobe Express til teams. Få mere at vide.

Store virksomheder, der har brug for kontrol og styring på virksomhedsniveau, herunder skadesløsholdelse for udvalgte arbejdsforløb drevet af Firefly, kan få mere at vide og kontakte salgsafdelingen her.

Som en del af Creative Cloud-planer

Adobe Express er også tilgængelig som en brugsret. Creative Cloud Alle apps-planer og andre planer med enkelt-app ud over Incopy, Acrobat og Substance 3D vil have adgang til Adobe Express.

Ofte stillede spørgsmål

For administratorer

Adobe Express til teams er designet til små og mellemstore organisationer med ekstra funktioner som Admin Console til fleksibel licensstyring og fleksibel fakturering, delingsbegrænsninger og ejerskab af alle virksomhedens aktiver.

Adobe Express til virksomheder er designet til større organisationer, der har brug for kontrol og styring på virksomhedsniveau. Ekstra funktioner omfatter understøttelse af enkeltlogon, krypteringsnøgler, synkronisering af brugerkataloger og meget mere.

Hvis du vil vide mere om vores planer, kan du udfylde formularen. Så vil vores salgsteam kontakte dig og gennemgå din virksomheds behov med dig.

Både Adobe Express til teams- og enterprise-planer leveres med 1 TB lagerplads pr. bruger (samlet lagerkvote for din organisation).

Du kan få adgang til premium-versionen af Adobe Express ved at købe Adobe Express-planen med enkelt-app. Desuden er premium-versionen af Adobe Express også tilgængelig som en del af din Creative Cloud Alle apps-plan eller enhver plan med enkelt-app, undtagen Incopy, Acrobat og Substance.

Planen påvirker ikke din eksisterende lagerplads. Dine aktiver og din lagerplads forbliver uændrede.

For brugere

Hvor finder jeg flere oplysninger om, hvordan man bruger Adobe Express?
Du kan finde oplysninger om Adobe Express-funktioner og yderligere ressourcer i Brugerhåndbog til Adobe Express.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online