Find ud af, hvordan du opretter brugergrupper til Adobe Asset Link.

Før du kan installere Adobe Asset Link, skal du oprette en unik brugergruppe med de relevante, kreative brugere i Adobe Admin Console. De brugere, der føjes til gruppen, skal have Enterprise ID'er eller Federated ID'er.

Sørg for, at alle de relevante, kreative brugere er berettiget til en Creative Cloud for enterprise-plan med lagring og tjenester aktiveret. Du kan udføre denne opgave, hvis du har en af følgende roller tildelt i Admin Console.

• Systemadministrator
  • Produktadministrator
  • Produktprofiladministrator

Gør følgende for at konfigurere brugergrupper i Admin Console:

1. Admin Console skal du gå til Brugere Brugere.

2. Føj de relevante brugere til organisationen i Admin Console, hvis det ikke allerede er sket. Alle disse brugere skal have Enterprise ID- eller Federated ID-konti.

Bemærk:

Hvis der er mere end ét organisations-id, skal du sørge for, at du bruger det organisations-id med Creative Cloud.

3. Opret en brugergruppe med de relevante, kreative brugere.

Notér brugergruppens navn. Navnet skal bruges til at tilknytte grupper med Adobe Experience Manager (AEM).

4. Mens du arbejder på Admin Console, viser webadressen dit organisations-id (f.eks. 51B9B7F056DD689887F008671@AdobeOrg).

Notér dette id. Det skal bruges til at forbinde AEM til Adobe Identity Management System (IMS).