Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Vælg en synkroniseringsplacering

Creative Cloud for enterprise er den essentielle kreative platform, der giver organisationer mulighed for løbende at designe og udgive ekstraordinære kundeoplevelser. Alle apps-planen til Creative Cloud for enterprise omfatter de nyeste Creative Cloud-computerapps, -tjenester og -mobilapps plus udvidede sikkerhedsindstillinger til virksomheder og dybe forbindelser med Adobe Experience Manager Mobile (tidligere kendt som Adobe Digital Publishing Solution).

Creative Cloud for enterprise tilbyder en kraftfuld løsning, der låser moderne arbejdsforløb op, så dine teams får den indholdshastighed, der er nødvendig for at få succes.

• Kreative apps: Creative Cloud for enterprise leverer verdens bedste kreative apps, så du kan arbejde på tværs af computere og mobilenheder. Designere kan starte et projekt i en mobilapp og afslutte det på skrivebordet. Denne gnidningsfri integration gør processen med design hurtig, fleksibel og fri.
  • Tilknyttede aktiver: Øg hastigheden gennem øjeblikkelig adgang til vigtige projektaktiver på tværs af kreative apps og teams. Creative Cloud forbinder aktiver på tværs af kreative arbejdsforløb og gør det muligt at organisere, dele og synkronisere aktiver som f.eks. billeder, pensler, skitser, farver, skrifttyper og designaktiver.
  • Kreative ressourcer: Ressourcer som stockbilleder og skrifttyper er nu lige ved hånden, så de er tilgængelige for dine teams i de kreative apps. Gennemse og licensér skrifttyper i høj kvalitet (Adobe Fonts) og afgiftsfri billeder (Adobe Stock) fra omfattende biblioteker, eller skalér for at opfylde projektkrav ved at hyre designere fra det største fællesskab for kreative professionelle brugere.
  • Udgivelse: Udgiv løbende på tværs af alle skærme og brugerflader – fra print, web og interaktivt indhold til video, film og mobil. Integration med Experience Manager Mobile giver dig mulighed for at oprette og udgive mobilapps uden kodning.

Kom i gang

For at begynde at bruge administrerede tjenester skal din enhed eller computer være på din organisations netværk. Det kan f.eks. være en kabelforbundet eller trådløs forbindelse til netværket på kontoret. Hvis du ikke er på din organisations netværk, skal du muligvis oprette forbindelse til det via en VPN-klient. Organisationen konfigurerer og giver dig de nødvendige oplysninger til brug af VPN'en.

Når du har forbindelse til organisationens netværk, kan du synkronisere og gemme dit arbejde i de placeringer for administrerede tjenester, du har fået adgang til.

Bemærk:

Hvis du vil bruge de synkroniseringsplaceringer for administrerede tjenester, du har fået adgang til, skal du sørge for, at du er på din organisations netværk.

Hvis dine synkroniseringsplaceringer for administrerede tjenester ikke er angivet, skal du sørge for, at du har en aktiv internetforbindelse, og at du har forbindelse til organisationens netværk. En VPN-forbindelse kan være påkrævet ved oprettelse af forbindelse til organisationens netværk.

Hvis du vil oprette forbindelse mellem din organisations netværk og Amazon Virtual Private Cloud (VPC), kan du se under Oprettelse af IPSec VPN-forbindelse.

Computer

Brug dit id og din adgangskode til at logge på Creative Cloud-computerappen, hvis du ikke allerede er logget på. Hvis du er logget på Creative Cloud-computerappen, skal du muligvis logge af og logge på igen.

Hvis du vil logge af, skal du klikke på  i øverste højre hjørne, vælge Indstillinger og klikke på Log af. Log ind igen med det ID og den adgangskode, du bruger til din organisations Creative Cloud-licens.

Du kan blive bedt om at angive den placering, du ønsker at synkronisere dit indhold med. Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, eller hvis du vil ændre synkroniseringsplaceringen, skal du gå til Aktiver > Filer > Synkroniseringsplacering og vælge den placering, du vil synkronisere med.

De placeringer, du kan synkronisere med, bestemmes af din organisation. Hvis du har brug for adgang til en ekstra eller anden placering, skal du kontakte din it-administrator.

Mobilapps

Når du har hentet de Creative Cloud-mobilapps, du vil bruge, skal du logge ind med dit id og din adgangskode. Hvis du allerede er logget ind på mobilappen, skal du muligvis logge ud og logge ind igen.

Hvis du vil logge ud, skal du trykke på Indstillinger i øverste højre hjørne af appikonet, vælge Min konto, klikke på det id, du har logget ind med, og derefter logge ud. Log på igen med det id og den adgangskode, du bruger til din organisations Creative Cloud-licens.

Du kan blive bedt om at angive den placering, du ønsker at synkronisere dit indhold med. Hvis du ikke får vist denne valgmulighed, eller hvis du vil ændre synkroniseringsplaceringen, skal du gå til appens ikon i øverste venstre hjørne, trykke på Indstillinger, trykke på Synkroniseringsplacering og vælge den synkroniseringsplacering for administrerede tjenester, du vil synkronisere med.

De placeringer, du kan synkronisere med, bestemmes af din organisation. Hvis du har brug for adgang til en ekstra eller anden placering, skal du kontakte din it-administrator.

Internet

Når du er på internettet, er oplevelsen med administrerede tjenester specifik for din organisation. Du kan få adgang til webstedet og få vist, dele og administrere aktiver ved at bruge Creative Cloud-computerappen eller angive URL-adressen til forekomsten af administrerede tjenester i en understøttet browser.

I Creative Cloud-computerappen skal du gå til Aktiver > Filer for at kontrollere, at den synkroniseringsplacering, du vil bruge til administrerede tjenester, er valgt i sektionen Synkroniseringsplaceringer.

Har du allerede et eksisterende lager til CC-aktiver? Få mere at vide.

Har du brug for hjælp? Husk, at du kan planlægge en 30-minutters session med en ekspert fra Adobe. Kontakt din it-administrator, hvis du ikke ved, hvordan du kan anmode om sessioner med en ekspert. De kan planlægge sessioner med en ekspert fra fanen til Adobe Admin Console-support.

Tak, fordi du bruger Creative Cloud for enterprise med administrerede tjenester.