Overfør fra Teams Admin Console

Hvis du har migreret fra Teams Admin Console til Adobe Admin Console, skal du bruge dette dokument til at forstå ændringerne i terminologi og arbejdsforløb.

Nedenstående tabel knytter den gamle terminologi til den nye.

Teams og VIP Admin Console Adobe Admin Console
Administrer brugere
Tilføj administratorer Tilføj en administrator
Tildel en licens til en enkelt bruger Tildel produkter
Tildel licenser til flere brugere Tilføj brugere
Fjern licenser Fjern brugere
Omfordel en licens Hvis du vil omfordele licenser, skal du fjerne brugere og derefter tilføje brugere.
Administrer din konto og dit medlemskab
Køb licenser Tilføj produkter og licenser
Skift den primære administrator Skift kontraktejeren
Skift teamnavn Rediger navn på organisation
Bemærk:

Du kan få flere oplysninger om administration af organisationens Teams-medlemskabskonto under Kom i gang med Teams.